Spread the love

Centrul Europe Direct Botosani, prin proiectul “Bunici si nepoti – Pagină cu premii/ Facebook”, dedicat Anului european al îmbătrânirii active şi al solidarităţii între generaţii te provoacă la concurs! Dacă eşti talentat la desen, îţi place să scrii sau eşti pasionat de fotografie, ai şansa de a câştiga unul din premiile puse în joc la concursul „Cel mai frumos mărţişor”.

Concursul se adresează elevilor din clasele I-VIII şi are ca scop stimularea creativităţii şi a spiritului competitiv.

Concret,  elevii care au talent la desen sau sunt pasionaţi de fotografie şi literatură sunt invitaţi să posteze pe pagina de facebook a concursului imaginea unui desen reprezentativ pentru sărbătoarea Mărţişorului, un instantaneu în temă, un document word sau scanat cu o compunere despre Mărţişor, imagini cu mărţişoare şi obiecte tradiţionale de oferit în perioada Mărţişorului, confecţionate chiar de elevii participanţi la concurs. Odată încărcată pe pagina de facebook amintită, posesorul imaginii va trebui să adune până la data închiderii concursului, respectiv 20 februarie 2012, cât mai multe like-uri. Trei fotodocumente care adună cele mai multe like-uri precum şi cel mai bun punctaj primit de la juriu vor fi desemnate câştigătoare.

Premii:

Centrul Europe Direct Botosani ofera, in cazul in care vor fi inscrise un numar de cel putin 100 de lucrari, trei premii constand in obiecte, astfel:

Premiul I – obiecte in valoare de 100 lei

Premiul II – obiecte in valoare de 50 lei

Premiul III- obiecte in valoare de 25 lei

Lucrările trimise trebuie să permită identificarea concurentului: nume, prenume, telefon, adresă, şcoală, clasă. Un concurent are dreptul de a înscrie în concurs maximum 3 lucrări.

Concursul se derulează şi prin intermediul ziarului Buzz, o publicaţie editată de membrii clubului de jurnalism “Micii Reporteri”. Anul acesta, ziarul copiilor-reporteri va fi editat lunar primind sprijin din partea Centrului Europe Direct Botoşani şi se va distribui gratuit în şcoli şi nu numai. Ziarul cuprinde informaţii despre activitatea elevilor din şcoli, dar şi despre evenimentele culturale şi educative din oraş. Articolele sunt scrise de copiii care frecventează acest cerc, ei având vârste cuprinse între 10 şi 14 ani. Detalii despre concurs, premii, juriu precum şi despre pagina de facebook a concursului, puteţi găsi pe siteul ziarului Buzz, www.buzz.4botosani.ro – vezi şi regulamentul concursului – înscrie o creaţie proprie în concurs pe pagina de facebook.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2012/02/ziarul-buzz-concurs-martisor-botosani-2012.gifhttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2012/02/ziarul-buzz-concurs-martisor-botosani-2012-150x150.gifOvidiuCampanii 4BotosaniConcursuriDiverseInformatii UtileLocaleONG-uri din BotosaniPromovariBotosani,bunici,Buzz,copii,elevi,Martie,martisoare,Micii Reporteri,obiceiuri,parinti,profesori,traditii,traditional,ziar
Centrul Europe Direct Botosani, prin proiectul “Bunici si nepoti - Pagină cu premii/ Facebook”, dedicat Anului european al îmbătrânirii active şi al solidarităţii între generaţii te provoacă la concurs! Dacă eşti talentat la desen, îţi place să scrii sau eşti pasionat de fotografie, ai şansa de a câştiga...