Concurs de billiard în Botoşani cu fond de premiere record

concurs-billiard-botosani-fond-de-premiere-record

Clubul de bowling si billiard Chicago Club din Uvertura Mall organizeaza cel mai important concurs de biliard din zona Moldovei. „CUPA CHICAGO CLUB” va avea loc in perioada 20-21 iulie si va avea un fond total de premiere de 10950 lei. Competitia va avea loc la Chicago Club, etajul 4 Uvertura Mall, inscrierile incepand chiar de astazi.

Chicago Club si Romanian Billiard Association au pregatit pentru pasionatii de biliard din Botosani un concurs de talie nationala. Se asteapta jucatori din toata zona Moldovei si chiar din toata tara. Fondul de premiere este un record in Botosani pentru astfel de competitii. Premiile vor fi in lei si se vor acorda primilor 16 clasati, locul intai fiind in valoare de 3000 de lei. Se va premia de asemenea si cea mai buna clasare feminina. Numarul maxim de participanti este de 128. Jocul oficial va fi „bila 10” si se va juca dupa regula cel mai bun din 15 jocuri. Spargerile vor fi alternative, regulile de joc fiind cele oficiale conform WPA (World Pool Association).

Dotarile sunt in conformitate cu cele mai inalte standarde. Cu aceleasi bile de biliard si pe acelasi tip de mese se dasfasoara in prezent competitiile internationale. Reprezentantii Chicago Club si Uvertura Mall au declarat inca de la inaugurarea clubului de biliard si bowling ca vor organiza campionate nationale si ca doresc in perspectiva aducerea unei etape de campionat european de biliard in Botosani.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.