Concert Live Loud cu Bobo, acompaniament de viori, piese din folclor și șlagăre românești (FOTO-VIDEO)

concert-live-loud-bobo-acompaniament-viori-folclor-slagare-romanesti-foto-video

LIVE LOUD a pregatit o noua surpriza pentru botosaneni la sfarsitul saptamanii trecurte. Trupa a sustinut un concert sambata seara in Chrome Bar alaturi de toti cei care au dorit sa asculte muzica de calitate.

LIVE LOUD s-a obisnuit sa ofere publicului la fiecare concert cate o surpriza. Daca la concertul sustinut in octombrie in Grand Irish Pub a incantat publicul cu un colaj nemaipomenit care l-a avut in centrul atentiei pe Raul Chis, colaborator al Filarmonicii de Stat Botosani si profesor de vioara la Liceul de Arte Stefan Luchian, de data aceasta membrii trupei au apelat la un prieten apropiat al trupei, Bogdan Popa.

Bobo, cum ii spun prietenii, nu are studii muzicale si nici experienta cu scena, insa a reusit sa ridice publicul in picioare cu ajutorul carismei sale. Desi, pentru public, Raul nu a mai fost o surpriza de aceasta data, el nu a aparut singur pe scena , ci a fost insotit de sotia sa , Cristina Chis, de asemenea violonista-colaborator in cadrul Filarmonicii de Stat Botosani si profesor de vioara la Liceul de Arte Stefan Luchian din Botosani.

Repertoriul a fost diferit de aceasta data, continand mai multe piese din folclor si slagare romanesti si piese consacrate si arhi-cunoscute ca I feel good si Hit the road jack.

În continuare va prezentam câteva imagini foto-video de la acest eveniment, mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

Sursa Foto: Claudiu Porfir

Sursa Foto: www.facebook.com/liveloudbt

Mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment (2014-11-22 Concert Live Loud in Chrome) de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

Despre LIVE LOUD
LIVE LOUD este o trupa de coveruri alcatuita din tineri talentati cu un “bagaj” muzical consistent. Ei sunt: Ana Maria Bucsa-vocal, Serban Babei- tobosar, Ciprian Balauca- clapar, Denis Matei- chitara/ contrabass.

Debutul trupei a fost unul neasteptat, avand loc la Sinaia, in cadrul Festivalului Faptelor Bune organizat de Sinaia Forever la sfarsitul lunii septembrie a acestui an. Ldebut alaturi de ei au facut spectacol renumita trupa de foc din Sibiu- CRISPUS, iar in cadrul concertului sustinut in Grand Irish PUB din Botosani, in octrombie, trupa a ridicat publicul in picioare avand ca invitat surpriza un violinist talentat al Filarmonicii de Stat din Botosani- Raul Chis.

Serban Babei este instrumentist in cadrul Filarmonicii de Stat Botosani la percutie, este profesor particular de tobe si percutie si fost prosfesor al Liceului de Arta Stefan Luchian. El este unul din acei tineri care s-a saturat sa auda ca nu are unde sa iasa in oras sa se simta bine si sa asculte muzica de calitate, asa ca a decis sa dea nastere trupei Live Loud in iunie 2014.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.