Compania SHARKY Multimedia a deschis un punct de lucru în Uvertura Mall

compania-sharky-multimedia-punct-de-lucru-uvertura-mall

Compania SHARKY Multimedia din Iași, care activează din 2004 pe piața de servicii de service IT şi GSM, își deschide astăzi, 24 iulie, primul punct de lucru la Botoşani, la etajul 2 al Uvertura Mall.

SHARKY Multimedia din Uvertura Mall, vine cu o gamă completă de servicii: asistenţă tehnică în reparaţii hardware desktop sau laptop – înlocuirea şi/sau repararea componentelor defecte. Pe partea de software sunt disponibile servicii precum instalarea sau reinstalarea sistemului de operare, devirusare, optimizare, instalarea şi configurarea oricărui component hardware sau a oricărui program. Clienții pot beneficia de asistenţă de specialitate în utilizarea componentelor IT şi de soluţii profesioniste pentru orice problemă IT.

În cadrul noului punct de lucru SHARKY Multimedia din Uvertura Mall vor fi la vânzare produse de top noi şi second hand din gamele smartphone, PC, laptop, foto-video, tablete şi accesoriile aferente acestor game de produse.

Ritmul deschiderilor din cadrul Uvertura Mall a crescut în ultima perioadă. De curând a fost inaugurat şi un nou restaurant la etajul 4. Tot de curând, acum mai puțin de două săptămâni, a avut loc şi mult așteptata deschidere a cinematografului Cine Grand.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.