Coax deschide joi la Uvertura Mall primul magazin în Botoşani

coax-deschide-joi-la-uvertura-mall-primul-magazin-in-botosani

Incepand de maine iubitorii de fashion se pot bucura la Uvertura Mall de deschiderea magazinului Coax. Magazinul aduce in atentia clientilor cele mai noi colectii de produse, dar si oferte promotionale la deschidere.

Coax deschide la Uvertura Mall, etajul 2, primul magazin in Botosani, avand inchiriata o suprafata de 100 mp. Acesta este cel de-al treilea magazin al retailerului Coax, celelalte locatii regasindu-se in centre comerciale din Iasi si Suceava. Colectiile de produse se adreseaza atat tinerilor, cat celor mereu deschisi la nou.
,,Decizia de a veni in Botosani a fost motivata de dorinta de a facilita botosanenilor accesul rapid la brandul lor preferat.”– Valentin Bruma, Manager Coax

Programul ,,Scoala altfel,, intitulat anul acesta ,,Sa stii mai multe, sa fii mai bun! ,, a atras un numar mare de elevi din scolile si liceele din orasul Botosani, dar si din imprejurimi. Inedita expozitie de pesti si serpi exotici a reprezentat locul cel mai captivant si educativ pentru grupurile de scolari.
,,Copii au fost foarte incantati de mini excursia la Uvertura Mall, dar mai ales de posibilitatea vizionarii unei expozitii mai deosebite, cu vietuitoare acvatice.”– Irina Ciobanu, Diriginte clasa a VI-a A Liceul Tehnologic Bucecea.

Cei mai curajosi pot intra in contact diversi serpi exotici in zona de expunere a acavariilor de la etajul 3, activitate coordonata in maxima siguranta de un profesionist.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.