Clubul Fotografilor (Focus) din Botoșani, după trei ani de la înființare

Cristina-Venedict-prezentare-club-foto-botosani-26-iulie-2012

Asa cum am anuntat inca de la inceputul anului 2011 sunt initiative in preocuparile culturale ce isi pastreaza mereu interesul si actualitatea, fiind readuse periodic in atentia publica. Un asemenea moment il ofera Clubul Fotografilor din Botosani mai tarziu devenit Club Foto Focus Botosani, care,  miercuri, 22 ianuarie, a implinit trei ani de la infiintare.

In data de 22 ianuarie 2011, ora 12.00, la Casa Tineretului Botosani, din Bulevardul Mihai Eminescu a avut loc prima intalnire oficiala a clubului iar la deschidere au participat si membri ai Clubului Fotografilor din Iasi dar si Suceava. Evenimentul a fost organizat in colaborare cu Asociatia Judeteana a Organizatorilor de Evenimente din Botosani.

Primii membrii fondatori ai clubului au fost Marius Agrigoroaei, Relu Oneaga, Flavius Damean , Florin Petrosceac dintre care momentan doar unul a mai ramas in componenta clubului.

Invitati de la Clubul Fotografilor Iasi au fost: Dan Mititelu, Cristian Gafitencu, George Pinzaru si Stefan Abageru care au impartasit celor prezenti informatii si experiente acumulate in decursul a peste trei ani de activitate fotografica unde la clubul foto din Iasi s-au perindat peste 500 de membrii.

La prima intalnire prezenta a fost destul de numeroasa. Cei prezenti au completat un mic chestionar cu datele lor de contact, urmand ca in fiecare sambata de sfarsit de luna, incepand cu ora 16 sau eventual alta ora anuntata din timp sa se realizeze si alte intalniri la aceeasi locatie.

Mai multe imagini de la prima intalnire puteti gasi pe site-ul oficial al clubului.

In timp unii membrii au mai plecat dar au si venit altii noi astfel incat momentan in cadrul clubului activeaza zece membri sub coordonarea fotografei Cristina Venedict. Alte noutati si detalii mai recente puteti gasi pe site-ul oficial al clubului: www.clubfotobotosani.ro.

Indiferent ca vorbim acum de fosti, actuali sau viitori membri echipa 4Botosani.ro doreste sa le ureze tuturor  multa bafta  si putere de munca. Cu siguranta fotografiatul ca orice alta pasiune implica si un efort din parte fiecaruia insa atunci cand realizezi ceva din placere chiar nu mai conteaza acest nesemnificativ aspect.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

One thought on “Clubul Fotografilor (Focus) din Botoșani, după trei ani de la înființare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.