Au mai rămas cinci 5 zile în care puteți face o bucurie unui copil nevoiaș

cinci-5-zile-puteti-face-o-bucurie-unui-copil-nevoias

Au mai ramas cinci 5 zile in care puteti face o bucurie unui copil impachetand o cutie de pantofi cu hartie de cadouri in care introduceti apoi cateva lucruri care voua nu va mai trebuie dar sunt intr-o stare buna de folosinta. Odata impachetate, cutiile vor fi aduse la sediu campaniei ShoeBox din Botosani, adica Strada Nicolae Iorga nr. 10, 710210 Botosani, Romania sau la telefin 0754.407.397.

Micii Reporteri de la Ziarul Buzz au adus sambata 12 cutii frumoase pentru a le darui copiilor nevoiasi.
Au fost curiosi si au intrebat organizatorii o mulțime de lucruri: daca sunt mai multe fete sau mai multi baieti. Se pare ca anul acesta ShoeBox Botosani e deficitar la baietii de 14-18 ani, pana in acel moment s-au strans cam 300 de cutii o mare parte dintre ele pentru fetite.

Cutiile vor fi împărți atat in judet cat si in municipiu iar colectarea acestora va mai fi posibila doar pana vineri, 13 decembrie, dupa care vor fi impartite astfel incat, copiii sa aiba un cadou de Craciun. Mai multe detalii puteti gasi si pe contul de facebook special conceput pentru Botosani: https://www.facebook.com/shoebox.botosani

VEZI SI:

Până acum la sediul campaniei din Botoșani aflat în supravegherea Alinei Biolan, cea care se ocupă de campanie la Botoșani s-au adunat peste 300 de pachete, dar cu ajutorul vostru numărul se poate dubla în aceste cinci zile cît a mai rămas pînă la finalul campaniei. Sâmbătă, și reporterii BUZZ au adus la sediul campaniei 12 pachete. Despre acțiunea lor veți citi însă în noul număr BUZZ sau pe site-ul micilor reporteri.

Mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment (2013-12-07 SHOE BOX BOTOSANI) de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.