Spread the love
  • 60
    Shares

chrome-bar-scos-la-vanzare-localul-isi-cauta-cumparator-2-luni

Asa cum am anuntat inca de acum 2 luni Gelu Graur a anuntat astazi pe contul sau personal de facebook faptul ca Chrome Bar a incetat oficial activitatea.

Echipa manageriala ce administreaza acest local va pleca din oras si este nevoita sa se desparta de acest proiect frumos. Cum in ultimile 2 luni nu s-a gasit nici un cumparator care sa continue traditia Chrome la Botosani localul va ramane doar o amintire pentru toti ce i-au calcat pragul.

„Pe data de 12 mai se va inchide. Cum pana acum nu au fost decat tentative de cumparare, nu cred ca va veti mai bucura de acest loc si in viitor. Eu, de aici din Congo, va multumesc pt serile faine si pentru fidelitate.” – declara artistul botosanean pe 4 Mai.

Vineri seara a avut loc si o ultima petrecere de inchidere a barului iar astazi Gelu Graur a facut anuntul oficial:

„Astazi e o zi trista!!! CHROME BAR s-a inchis si odata cu el s-a dus si faptul concret de avea un loc ALTFEL in Botosani. Am cunoscut multi oameni faini in acel loc, am cantat, m-am imbatat…Pana la urmatoarea incercare…ramas bun, prieteni! Sper ca echipa Chrome Bar v-a adus momente faine…” – a declarat Gelu Graur pe contul sau personal de Facebook.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2015/03/chrome-bar-scos-la-vanzare-localul-isi-cauta-cumparator-2-luni.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2015/03/chrome-bar-scos-la-vanzare-localul-isi-cauta-cumparator-2-luni-150x150.jpgOvidiuArtisti localiDiverseEvenimenteLocalebaruri,Botosani,Chrome,chrome bar
Asa cum am anuntat inca de acum 2 luni Gelu Graur a anuntat astazi pe contul sau personal de facebook faptul ca Chrome Bar a incetat oficial activitatea. Echipa manageriala ce administreaza acest local va pleca din oras si este nevoita sa se desparta de acest proiect frumos. Cum in...