Ceva arde in Botosani

Astazi in jurul orei 14 am observat 4 autospeciale de pompieri gonind in graba spre un incendiu probabil… un lucru banal si cat se poate de normal insa dupa aproximativ un minut alte 3 autospeciale au trecut ceea ce insemana ca: da!… ceva arde in Botosani. Probabil vom afla mai multe detalii in orele ce vor urma insa dupa numarul masinilor de interventie trimise pe teren s-ar parea sa fie un incendiu destul de mare.
Sa speram ca incendiul va fi lichidat rapid si sa nu mai avem probleme ca la cel din din centrul vechi despre care am scris acu cateva luni.

PS: In aceste momente cand scriu masinele de interventie se reintorc ceea ce inseamna ca ori au rezolvat solicitarea ori a fost doar un antrenament! 😀
30 minute e o nimica toata! 😉

Facebook Comments

2 thoughts on “Ceva arde in Botosani

  1. hehe. dorohoiu' e mai pazit de chestii de genu'.. ori nu se observ eu. cert e ca de cand is eu, numai un incendiu am vazut. dar nici pe ala nu cred ca-l pot numi incendiu.. era gen .. iesea fum dintr-o casa si politistii se alarmau ca pampalaii prin jur blocand circulatia. foarte dragut.

    ps: asculti muzica foarte buna, imi place.
    pps: ti-a placut the secret ? mi s-a parut genial.

  2. Nu stiu de ce am eu impresia ca pompierii nostri nu prea sunt pregatiti sau na cand ajung la fata locului nu stiu ce sa faca concret si mai mult se incurca unu pe altul … dar na poate e doar o aparenta.

    Da mi-a placut filmul .. stiu ca am mai dat peste un film asemanator numit fizica cuantica sau ceva de genu … destul de interesant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.