Fundaşul dreapta Andrei Patache cel mai vechi jucător botoșănean s-a despărţit de roș-alb-albaștri. Patache și-a reziliat vineri contractul cu FC Botoșani, iar sâmbătă a semnat cu Concordia Chiajna, formație pregătită de Vasile Miriuță.

Andrei Patache a evoluat din 2004 la roș-alb-albaștri, a jucat nouă ani în al doilea eșalon fotbalistic și încă patru în Liga 1.

În momentul de faţă, Costel Enache are două variante pentru postul de fundaş dreapta. Este vorba de Andrei Dumitraş şi Bogdan Unguruşan.

Sursa: FC Botosani

http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/09/Andrei-Patache-FC-Botosani.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/09/Andrei-Patache-FC-Botosani-150x150.jpgOvidiuDiverseInformatii UtileLocaleSportAndrei Patache,Botosani,FC Botosani,fotbal,fotbalisti,liga 1
Fundaşul dreapta Andrei Patache cel mai vechi jucător botoșănean s-a despărţit de roș-alb-albaștri. Patache și-a reziliat vineri contractul cu FC Botoșani, iar sâmbătă a semnat cu Concordia Chiajna, formație pregătită de Vasile Miriuță. Andrei Patache a evoluat din 2004 la roș-alb-albaștri, a jucat nouă ani în al doilea eșalon fotbalistic...