Spread the love

Unul dintre cei mai cunoscuți și mai transparenți politicieni botoșăneni și-a întocmit raportul de activitate pentru anul 2017. Senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, este mândră de cuantumul intervențiilor sale în Senat, pe care le-a promovat în mod explicit.

Fișa senatoarei are un conținut, într-adevăr, onorabil pentru un senator implicat, cuprinzând: 61 de propuneri legislative, 35 de declarații politice, 43 de întrebări, 67 de luări de cuvânt în plen, o moțiune. La capitolul interprelărilor adresate Primului Ministru, Doina Federovici nu s-a remarcat, neavând nicio astfel de intervenție.

Printre propunerile legislative ale senatorului, domeniile cu precădere de interes sunt cel bancar, cel administrativ, cel fiscal, educația, patrimoniile și rezervațiile. Declarațiile politice au atins subiecte controversate ale vremurilor moderne, dumneaei sustinând, în mod special, egalitatea de tratament între sexe și „toleranța zero” față de violența asupra femeilor. Moțiunea care a consacrat-o în 2017 este intitulată rezumativ „România nu poate fi confiscată! Apărăm democrația și votul românilor!”, ca exprimare a poziției întregului PSD.

 

„Pe 21 decembrie 2016 am depus jurământul de credință. Iată că a trecut un an din acest mandat. Firesc este de datoria mea sa-mi prezint raportul de activitate in fata dumneavoastră.
Primul an de mandat din aceasta legislatura a fost unul greu dar încununat de succes. Imi reprezint cu mandrie județul în Parlament!

În calitate de senator, încerc să fac tot ceea ce îmi stă în putinţă pentru a-mi îndeplini îndatoririle care decurg din acest mandat, punându-mă în slujba comunităţilor şi a oamenilor care mi-au acordat încredere.

Pentru ca dumneavoastră să beneficiați de o informare corectă cu privire la activitatea mea parlamentară, am redactat prezentul raport de activitate. Ca și în mandatul trecut ocup un loc fruntaș in Senat. Îmi exprim bunele intenții și disponibiltatea mea de a veni in sprijinul dumneavoastră și în perioada următoare, deoarece doar prin dialog constructiv şi faţă în faţă cu problemele reale putem contribui la dezvoltarea durabilă a comunităţii” , a declarat Doina Federovici.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/12/FB_IMG_1513845802409.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/12/FB_IMG_1513845802409-150x150.jpgRoxana AiacoboaeiInformatii Utileactivitate in Senat,Doina Federovici,fisa senator,PSD,raport de activitate,Senatul Romaniei
Unul dintre cei mai cunoscuți și mai transparenți politicieni botoșăneni și-a întocmit raportul de activitate pentru anul 2017. Senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, este mândră de cuantumul intervențiilor sale în Senat, pe care le-a promovat în mod explicit. Fișa senatoarei are un conținut, într-adevăr, onorabil pentru un senator implicat,...