Cartea „Prin lume, Spre mine” de Iunia Paşca lansată şi la Botoşani (foto-video)

cartea-prin-lume-spre-mine-iunia-pasca-lansata-botosani-foto-video

Prin lume, Spre mine” este un jurnal ce ne spune despre o romanca ce a calatorit prin lume si despre lucruile pe care le-a invatat in calatoriile sale.

Este o carte superba ce poate schimba perspectiva oamenilor despre ceea ce se intampla in lume. Iti largeste orizonturile si , in timp ce te aflii impreuna cuc alatoarea pe un varf de munte, sau meditezi in India, meditezi in acelasi timp si asupra vietii tale si a deciziilor pe care le-ai luat.Pe langa faptul ca cititorului ii sunt deschise usi spre lumi nebanuite poate de el, acesta este capabil sa raspunde unor intrebari sincere adresate catre sine, de aceea, cititorul evolueaza si el pe parcurs ce povestea inainteaza.

Asa cum am anuntat zilele trecute, marti 24 septembrie 2013 de la ora 17 botosanenii au avut ocazia sa cunoasca o prezenta deosebita: Iunia Pasca. Lansarea de carte a avut loc pe Pietonalul Unirii la Mediateca.

La Botosani, lansarea cartii s-a petrecut datorita sprijinului oferit de Angie Straticiuc, cea care a pus si bazele evenimentului. Ea a declarat in cadrul evenimentului ca a cunoscut-o pe Iunia datorita reţelei de socializare Facebook si ca o leaga de ea doar pasiunea pentru calatorii si faptul ca e din Timisoara.

VEZI SI:

La eveniment a participat si grupul Prolog format din Lorena Palade si Bogdan Filipovici, care a interpretat doua piese, care au impresionat-o foarte mult pe autoare.

lansarea-carte-prin-lume-spre-mine-iunia-pasca-24-septembrie

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.