Carrefour vă invită să (re)descoperiți România de altădată

botosani-shopping-center-la-2-ani-de-la-lansare

Carrefour România le propune clienților săi, timp de o săptămână, în perioada 1 – 7 mai, o călătorie în timp spre România de altădată. Vedete precum bicicletele Pegas, mașinile de spălat Indesit, săpunul Cheia sau biscuitul Eugenia vor readuce la viață atmosfera anilor ’80 în hipemarketurile Carrefour din toată țara.

Cântecele lui Aurelian Temișan, ale Angelei Similea sau ale Aurei Urziceanu, decorul special, ținutele în stilul Disco ale angajaților Carrefour, toate acestea vor aminti de distracția de odinioară și vor stârni nostalgia vizitatorilor.

Pentru că amintirile frumoase trebuie păstrate cu drag, dar și împărtășite cu cei mai tineri, Carrefour a amenajat în aer liber spații în care copiii pot juca șotron sau castel, pot desena pe asfalt și se pot întrece cu biciclete. În magazine, părinții și bunicii îi pot învăța jocuri precum ”Nu te supăra, frate!”, ”Piticot”, ”Marocco” sau ”Șah”.

”Pentru români, ziua de 1 mai este specială, fie pentru că ne duce cu gândul la o simplă mini vacanță la mare, fie pentru că ne îndeamnă la contemplarea vremurilor de altădată. Pentru cei care vor să redescopere distracția de odinioară, precum și cele mai îndrăgite branduri ale anilor ’80, Carrefour a pregătit o săptămână de distracție într-un decor specific de alimentară.” a declarat Andreea Mihai, Director Marketing al Carrefour România.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.