Carrefour relansează programul de colectare a bateriilor uzate

program-colectare-a-bateriilor-uzate-premii-carrefour

Carrefour România relansează programul de colectare a bateriilor uzate și a acumulatorilor vechi – Reciclează și te recompensăm!- disponibil în hipermarketurile sale din toată țara în intervalul aprilie – decembrie 2015. Astfel, pentru fiecare 4 baterii uzate sau 4 acumulatori vechi aduși la urnele speciale, clienții vor fi recompensați cu o baterie nouă de tip R6, marcă proprie Carrefour.

Campania, implementată în colaborare cu CCR REBAT, se va desfășura în perioada 1 aprilie –  31 decembrie 2015, în limita stocului disponibil. Urnele pentru colectarea bateriilor uzate sunt puse la dispoziția consumatorilor la biroul Recepție Clienți din fiecare hipermarket Carrefour din țară. Programul nu include bateriile de tip pastilă.

„Continuăm să ne implicăm în inițiative care au drept scop protejarea mediului înconjurător și îi încurajăm pe clienții noștri să ia parte la această misiune. Deșeurile de baterii și acumulatori sunt nocive, acestea nefiind biodegradabile. De aceea încercăm să facilităm întregul proces prin asigurarea de spații în care clienții noștri să poată recicla o gamă cât mai largă de produse, de la electronice și electrocasnice, până la hârtie sau mase plastice.”, a declarat Florin Căpățână, Director Dezvoltare Durabilă și Relații Instituționale Carrefour România.

Aflat deja la a doua ediție, programul are drept obiectiv încurajarea unui comportament responsabil față de mediul înconjurător prin reciclarea deșeurilor de baterii.

Anul trecut, după doar două luni de activare, peste 3 tone de baterii au fost colectate prin intermediul proiectului, cu un total de 97.042 unități de baterii trimise spre reciclare.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.