Caravana Unirii ajunge sâmbătă la Botoşani

caravana-unirii-ajunge-sambata-la-botosani-aducem-basarabia-acasa

In perioada 1 – 4 august se va organiza la nivel national Caravana Unirii – actiune de colectare semnaturi in judetele tarii. In data de 3 august caravana va ajunge si la Botosani incepand cu ora 14:30 in fata hotelului Rapsodia. Botosanenii sunt asteptati cu totii, fie ca sunt membri ai Actiunii 2012, voluntari, simpatizanti sau sustinatori ai unirii Republicii Moldova cu România.

“Pentru botosanenii care cred in UNIREA BASARABIEI CU ROMÂNIA, veniti sa ne intalnim sambata, 3 august, ora 14:30 in fata hotelului Rapsodia! Sunt 20 de oameni porniti din Bucuresti în prima etapa a caravanei Unirii, care trece prin toate judetele Moldovei. Ne vedem acolo!”, a spus unul dintre coordonatorii campaniei Aducem Basarabia Acasa, campanie initiata de Platforma Civica Actiunea 2012.

VEZI SI:

Caravana Unirii este o actiune demarata de cei care sustin aceastã actiune. „Mergem prin toata tara pentru a ne intalni cu sustinatorii UNIRII si pentru a finaliza campania de strangere de semnaturi. Vrem sa facem UNIREA impreuna, in orasele prin care trece caravana.” Traseul primei etape din caravana este Bucuresti, Focsani, Adjud, Bacau, Piatra Neamt, Suceava, Botosani, Iasi, Vaslui, Barlad, Galati, Braila, se precizeazã intr-un comunicat remis de Asociatia 2012.

Cei interesați se pot înscrie ca voluntari pe site-ul campaniei: basarabia-acasa.ro sau pentru mai multe informatii www.facebook.com/basarabiapamantromanesc.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.