Caravana CASPER a ajuns la Botoșani (foto-video)

caravana-casper-la-botosani-foto-video

Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala ASSOC a invitat botosanenii miercuri, 17 Iulie, incepand cu ora 11.00, pe pietonal la intalnirea cu caravana CASPER din cadrul campaniei nationale „Dărâmăm ziduri pentru a construi punți”.

Derulata in cadrul proiectului „Servicii sociale integrate si formare vocationala pentru persoane cu dizabilitati”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, campania isi propune sa atraga atentia asupra abilităților pe care le au persoanele cu dizabilitati si urmărește schimbarea mentalitatii opiniei publice referitoare la acest aspect.

Caravana care a pornit din Baia Mare in data de 1 Iulie 2013, a ajuns astazi in Botosani, urmand ca pe parcursul lunii iulie 2013 sa strabata in total 19 orașe resedinta de judet: Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Arad, Zalau, Cluj Napoca, Alba Iulia, Targu Mureș, Miercurea Ciuc, Bistrita, Suceava, Botosani, Iasi, Piatra Neamt, Bacau, Vaslui, Focsani, Galati si Braila.

Elementul central al campaniei il constituie manifestul pe bicicleta sustinut de cunoscutul Florin Gerogescu, ciclistul nevazator, care va parcurge distantele intre orașele sus-amintite pe o bicicleta tandem (cu doua locuri) impreuna cu Alexandru Racanel, la fel cum au parcurs distanța Arad-Londra in 2012.

In paralel, o a doua caravana cu biciclisti in tandem a pornit de la Asociația Phoenix-Speranța din Medias, județul Sibiu, in data de 2 iulie 2013, pentru a strabate celalalta jumatate de țară: Medias, Sibiu, Deva, Timisoara, Resita, Drobeta Turnu Severin, Craiova, Targu Jiu, Ramnicu Valcea, Slatina, Alexandria, Pitesti, Targoviște, Ploiești, Brașov, Sfantu Gheorghe, Buzau, Galati, Braila, Tulcea, Constanta, Slobozia. In cadrul campaniei caravana va mai parcurge si orașele: Bucuresti, Voluntari, Giurgiu, Calarasi.

In fiecare oraș, caravanele vor face vizite instituțiilor locale: AJOFM, DGASPC, SPAS si ONG-uri unde vor transmite mesajul proiectului iar in piața centrala vor derula activități interactive de sensibilizare a opiniei publice.

In continuare vă przentăm câteva imagini foto-video de la acest eveniment, mai multe imagini puteţi găsi şi în albumul foto special creat acestui eveniment de pe pagina noastră oficială de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.