Caravana BookLand vine la Botoşani, în Centrul Comercial Tratoria Center – perioada 30 octombrie – 4 noiembrie

Caravana BookLand vine la Botosani, in Centrul Comercial Tratoria Center, in perioada 30 octombrie – 4 noiembrie! Botosanenii sunt asteptati la cea mai distractiva intalnire culturala, cu targul urban de carte BookLand – cel mai cult, cool si prietenos targ din Romania! BookLand nu vine cu mana goala, ci cu multe oferte, tombole si promotii, la peste 9000 de volume, de la cele peste 70 de edituri participante!

„Suntem onorati sa gazduim caravana BookLand in acest an, mai ales ca este pentru prima data cand acest targ de carte inedit soseste la Botosani si speram astfel sa oferim clientilor Tratoria Center o saptamana deosebita in care sa se bucure de o multitudine de carti pe care poate nu au reusit sa le gaseasca pana acum in librariile de la noi din oras”, a declarat Victor Purice, director general Tratoria Center.

Sub sloganul „Oriunde mergem promovam cultura si arta!” organizatorii invita botosanenii sa asiste cu ocazia acestei caravane la de programe de divertisment cu totul si cu totul speciale, chiar acolo unde acestia obisnuiesc sa isi faca cumparaturile.

Te asteptam cu drag sa-ti iei portia de cultura in Tratoria Center din Botosani!
Povestea continua. “BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!”

Sursa Video: Youtube

Despre BookLand:

  • Caravana BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro

Sub aceeasi umbrela, BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro – portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

One thought on “Caravana BookLand vine la Botoşani, în Centrul Comercial Tratoria Center – perioada 30 octombrie – 4 noiembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.