„Capra cu trei iezi”, în premieră duminică la Teatrul „Vasilache”

capra-cu-trei-iezi-premiera-duminica-teatrul-vasilache

Botosanenii sunt invitati duminică, 1 martie 2015, la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” să vizionaţi, de la orele 11:00 şi 12:30, în premieră, spectacolul „Capra cu trei iezi”, adaptare după Ion Creangă, dramatizare de Mihai Donţu. Regia artistică este semnată de Mihai Donţu, Scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Cristian Lungu.

Din distribuţie fac parte actorii: Anamaria Chelaru, Mihaela Ştempel, Marius Rusu, Claudiu Gălăţeanu, Florin Iftode, Cristinel Onofrei.

Aşadar, în acest week-end, părinţi, bunici, copii, nepoţi, sunt invitati să fie spectatori la premiera cu numărul 214 si se vă bucure de un spectacol inedit.

„Toate teatrele din ţară au în repertoriu povestea Caprei şi a celor trei iezi. De ce Capra cu trei iezi? O poveste clasică în care am încercat să combin elemente moderne, giumbuşlucuri, pe placul copiilor. Deşi suntem în secolul XXI, propun o întoarcere în timp cu poveştile şi povestirile lui Ion Creangă. Au fost, sunt şi vor fi pe înţelesul copiilor” (Mihai Donţu, regizor artistic).

Preţul unui bilet de intrare este 10 lei

Nu uitaţi! Puteţi face rezervări la telefon 0756084651 / 0231.514353. De asemeni, vă reamintim să vă înscrieţi la concursul „Mărţişor pentru mama”, organizat de Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache”.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.