Campania “DESCOPERA ARTELE MARTIALE COREENE” la Clubul Sportiv TOTAL TAEKWONDO

campania-descopera-artele-martiale-coreene-clubul-sportiv-total-taekwondo

Clubul Sportiv TOTAL TAEKWONDO vă invită sa faceți cunoștință cu artele marțiale coreene TAEKWONDO si HAPKIDO, urmând să vă prezentam in cadrul antrenamentelor atât latura marțiala cat si cea sportiva, pentru a forma o echipă in spiritul corectitudinii, curajului, prieteniei, dar și pentru obținerea performanțelor sportive.
Prin campania “DESCOPERA ARTELE MARTIALE COREENE”, sunt oferite abonamente gratuite copiilor si adolescenților ce au vârste cuprinse intre 5 si 17 ani.

Cursurile au durata de o luna, urmând a se desfășura de doua ori pe săptămână, copiii trebuie sa fie apți din punct de vedere medical, cursul fiind deschis atât băieților cat si fetelor, copii sau adolescenți.

Programul “DESCOPERA ARTELE MARTIALE COREENE” este special conceput pentru a se adapta particularităților fizico – psihice de dezvoltare specifice copiilor și are ca obiective generale:
-inițierea copilului în artele marțiale coreene;
– satisfacerea nevoii naturale de mișcare;
-dezvoltarea fizica și psihica armonioasa;
-implementarea unor valori pozitive;
– disciplinare și eficientizare în sarcini;
– cultivarea pasiunii pentru sport și mișcare ca parți componente ale unui stil de viată sănătos;
-descoperirea și dezvoltarea aptitudinilor specifice activității sportive;
-crearea premizelor pentru performanta sportiva;

Astfel, într-o manieră interesantă și plăcută, participanții vor învăța împreună primele tehnici de apărare și lovire precum și procedee simple, aplicative, de autoapărare, dar și reguli de conduită și comportament esențiale pentru disciplina artelor marțiale coreene. Prin joc și mișcare, sportivul este ajutat să își cunoască mai bine propriul corp și să se simtă confortabil cu acesta, să își consume energia și să se elibereze de tensiunea negativă.

Participanții nu au nevoie de echipament special. Ei pot deprinde primele mișcări îmbrăcați în echipamentul uzual de sport (trening, tricou) și în picioarele goale, așa cum se practică artele marțiale coreene.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.