Călătorie întreruptă de poliţiştii de frontieră botoşăneni

calatorie-intrerupta-de-politistii-de-frontiera-botosaneni

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut au depistat în zona de responsabilitate doi bărbaţi, care au încercat să intre ilegal în România.

În data de 10 noiembrie a.c., în cadrul unei acţiuni de colaborare cu autorităţile de frontieră din R. Moldova, poliţiştii de frontieră români au fost informaţi ca două persoane încercau să treacă râul Prut şi să intre pe teritoriul României.

Astfel, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut au depistat, la scurt timp, pe direcţia localităţii de frontieră Mitoc, în apropierea malului românesc al râului Prut, persoanele şi au procedat la legitimarea lor. Lucrătorii noştri au stabilit că sunt doi bărbaţi care nu vorbesc limba română sau o limbă de circulaţie internaţională şi au asupra lor două cărţi de identitate bulgăreşti.

În vederea stabilirii identităţii şi efectuării cercetărilor persoanele au fost conduse la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut.

În urma verificărilor specifice efectuate cu sprijinul autorităţilor din R. Moldova şi din declaraţiile bărbaţilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că aceştia sunt: A.K. şi G.L., cetăţeni georgieni, în vârstă de 34 respectiv 42 ani, care au trecut râul Prut cu ajutorul unei saltele pneumatice, cu intenţia de a intra ilegal pe teritoriul României, urmând ulterior să se deplaseze în Spania.

Lucrătorii noştri au mai stabilit că cele două cărţi de identitate sunt false.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi  uz de fals.

La finalizarea cercetărilor bărbaţii au fost predaţi autorităţilor de frontieră ale statului vecin.
==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.