Spread the love

Uvertura Mall va găzdui și în acest an Bursa generală a locurilor de muncă organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani,vineri, 20 aprilie, începând cu ora 09.30, la etajul patru.

A.J.O.F.M Botosani vine în sprijinul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, prin acordarea serviciilor de mediere, informare și consiliere profesională, programe de formare profesională, completarea veniturilor salariale și stimularea mobilizării forței de muncă a persoanelor înscrise în evidențe.

Bursa generală a locurilor de muncă din 20 aprilie 2018 este o manifestare ce se înscrie în tradiţia activităților implementate de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă și reprezintă un prilej de promovare a ofertei de locuri de muncă, o posibilitate concretă de a realiza o interacțiune directă cu persoanele aflate în cautarea unui loc de muncă și selectarea persoanelor care corespund cerințelor angajatorilor.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2018/04/bursa-1024x493.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2018/04/bursa-150x150.jpgRoxana AiacoboaeiEvenimenteInformatii UtileLocaleAJOFM Botoșani,Bursa locurilor de muncă,Uvertura Mall
Uvertura Mall va găzdui și în acest an Bursa generală a locurilor de muncă organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani,vineri, 20 aprilie, începând cu ora 09.30, la etajul patru. A.J.O.F.M Botosani vine în sprijinul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, prin acordarea serviciilor de...