Spread the love

Sfânta Săptămână a Patimilor lui Hristos s-a încheiat pentru voluntarii Liceului Tehnologic “Petru Rareş” Botoşani cu o vizită la Centrul “Sf. Mina” Botoşani, unde au fost întâmpinaţi cu mare bucurie de copiii care locuiesc acolo.

Pentru aceasta, ne-am pregătit cu drag, adunând obiecte de îmbrăcăminte, produse de curăţenie, fructe şi cozonaci. Acestea au fost transformate în pachete pentru fiecare căsuţă în parte, Centrul având în prezent şase astfel de locuinţe.

Acţiunea poartă numele „Bucurii de Paşti” şi face parte din calendarul activităţilor SNAC pe anul şcolar 2016-2017. Astfel, dăruind puţină speranţă acestor micuţi în prag de sfinte sărbători, am dobândit multă căldură sufletească!

Elevii şi profesorii Liceului Tehnologic ‘Petru Rareş’ Botoşani vă urează Sărbători fericite, iar bucuria Învierii Domnului să fie prezentă în fiecare suflet! Hristos a înviat!

(foto: jurnalmm.ro)
Responsabil SNAC,
Prof. Andreea Şalariu

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/04/bucurii-de-pasti-la-centrul-sf-mina-botosani.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/04/bucurii-de-pasti-la-centrul-sf-mina-botosani-150x150.jpgOvidiuCampanii 4BotosaniComunicate de presaDiverseEvenimenteInformatii UtileLocaleONG-uri din BotosaniPromovariBotosani,bucurii,centru,copii,elevi,liceeni,Paste,Petru Rares,profesori,Sf. Mina,voluntari
Sfânta Săptămână a Patimilor lui Hristos s-a încheiat pentru voluntarii Liceului Tehnologic “Petru Rareş” Botoşani cu o vizită la Centrul “Sf. Mina” Botoşani, unde au fost întâmpinaţi cu mare bucurie de copiii care locuiesc acolo. Pentru aceasta, ne-am pregătit cu drag, adunând obiecte de îmbrăcăminte, produse de curăţenie, fructe şi...