Botoșaniul sărbătorește un an de Uvertura Mall. Concert incendiar Alb Negru pe 30 martie

botosaniul-sarbatoreste-un-an-de-uvertura-mall-concert-alb-negru-30-martie

Uvertura Mall aniversează sâmbătă, 29 martie, un an de la inaugurare. Pentru a marca evenimentul, reprezentanții centrului comercial au decis să organizeze in week-endul aniversar 29, 30 martie două mari evenimente, pe lângă cadourile garantate pentru cumpărători și premiile de peste 20000 de lei în cumpărături din mall.

Concert aniversar extraordinar al Filarmonicii din Botoșani
Sâmbătă, 29 martie, începând cu orele 18:00, va avea loc la etajul 4 al mall-ului concertul extraordinar al Filarmonicii Botoșani dirijat de Liviu Buiuc. Programul este intr-adevăr unul de sărbătoare și va oferi tuturor botoșănenilor plăcerea de a intra în armonie cu Ceaikovski, Strauss, Bizet, Rossini, Dvorak.

Concert incendiar Alb Negru
Trupa Alb Negru își va cânta hiturile împreună cu botoșănenii prezenți la Uvertura Mall, duminică, începând cu orele 18:00. Trupa formată din Kamara și Andrei Ștefănescu este un exemplu pentru muzica românească. Este una dintre cele mai cunoscute și valoroase formații românești ai ultimilor 10 ani.

Fără fițe, efecte pe voce și cu mult talent autentic trupa a debutat în 2004 câștigând Premiul de Excelentă Artistică la Festivalului de la Mamaia, pe care doi ani mai târziu l-au și câștigat cu piesa Hello (Muza mea).

În 2007 alături de Todomondo, au câștigat finala națională Eurovision și au reprezentat România la Helsinki, unde s-au clasat pe locul 13 din 41 de țări. Cei doi au lansat împreună 4 albume, 8 videoclipuri și 9 single-uri.

”Mi-e sete de tine” a fost declarat cel mai ascultat hit in 2013, doar single-ul, fara videoclip, avand peste 10.000.000 de view-uri pe You Tube.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.