Botoșani Shopping Center aniversează vineri doi ani de când şi-a deschis porțile

botosani-shopping-center-aniverseaza-doi-ani

Pe 15 noiembrie 2013, Botoșani Shopping Center aniversează doi ani de când şi-a deschis porțile, oferind evenimente surpriză dedicat tuturor vizitatorilor. Pe lângă premiile și discounturile acordate cumpărătorilor, momentul de maximă atracție este concertul de sâmbătă, 16 noiembrie 2013, din incinta galeriei Botoșani Shopping Center, unde botoșănenii sunt invitați să participe la sărbătoare alături de trupele Dj Rhyno&Sylvia şi Fly Project, recent premiate la Romanian Music Awards 2013 cu distincția Best DJ (Dj Rhyno&Sylvia) și Border Breaker Award (Fly Project). Concertul celor două trupe începe la ora 18.00. De asemenea, cei mici sunt așteptați pe 17 noiembrie 2013, de la ora 11.00, la întâlnirea cu Zânele Disney.

„La fiecare eveniment important pentru Botoșani Shopping Center, pe lângă experiența de shopping încercăm să aducem botoșănenilor spectacole cu artiști în vogă și evenimente pentru întreaga familie – așa cum este cazul târgurilor pe care le organizăm cu succes în galeria comercială. Botoșani Shopping Center este un loc în care să găseşti branduri importante din domeniul modei, bijuteriilor, accesoriilor, designului interior, și mai mult decât atât, găsești și zone dedicate acţiunilor socio-culturale. Vrem să credem că centrul nostru comercial reprezintă o oază de optimism, vitalitate și distracţie pentru familii, copii și tineri, care urmăresc să se bucure de cumpărături cu fiecare ocazie”, a declarat Mircea Campanu, Directorul Centrului Comercial Botoșani Shopping Center.

Centrul comercial are o suprafață totală de 22.000 m² și dispune de o suprafaţă închiriabilă de 14.800 m², din care hypermarketul Carrefour acoperă peste 9.000 mp. Botoşani Shopping Center  are în prezent 26 de magazine iar gradul de ocupare este de 98,03 %.  Traficul înregistrat în centrul comercial este de 3,2 milioane de vizitatori anual, în creștere cu 25 % față de anul trecut. Printre chiriașii centrului comercial botoșănean se numără retaileri internaţionali şi naţionali printre care New Yorker, Orsay Orange, Vodafone, Leonardo, Sensiblu, Mado, Domo și Beauty Mania, fiind cel mai mare proiect de retail din Botoşani.

Concertul din data de 16 noiembrie 2013 prin care vom aniversa doi ani de la deschiderea centrului comercial este o continuare a evenimentelor cu mare impact la public, reuşind creșterea numărului de vizitatori și o mai bună recunoaștere a brandului Botoşani Shopping Center. De asemenea, evenimentul dedicat copiilor va avea ateliere de înfrumusețare a agendei, confecționare de ornamente pentru prăjituri, coronițe Disney și premii și surprize marca Disney.

Printre evenimentele de succes menționăm concertul de inaugurare susținut de Andra, care a avut peste 8000 de fani prezenți, concertul formației Talisman, alături de care am sărbătorit un an de la deschidere și concertul formației Deep Central și Crush și Alexandra Ungureanu, în primăvara anului 2013.

Echipa Carrefour Property folosește experiența în organizarea evenimentelor pentru toate vârstele, punând accent pe acțiunile dedicate petrecerii timpului în familie, cu jocuri pentru copii, precum cele organizate in colaborare cu Disney – CARS, SPIDERMAN, PLANES sau FAIRY și târguri pe gustul fiecăruia –Târgul Alimenta, Târgul de dulciuri, Târgul de nunți, expoziții auto, Târgul de antichități.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.