Botoşănenii s-au înghesuit să vadă paraşutele de pe pietonal (FOTO-VIDEO)

botosanenii-s-au-inghesuit-sa-vada-parasutele-pietonal-foto-video

Sute de botosaneni ce au trecut astazi prin zona pietonalului unirii au putut admira mai multe parasute expuse special pentru privitori pentru a marca Ziua Nationala a Aviatiei Romane ce se celebreaza in fiecare an de Sfantul Ilie, considerat ocrotitorul aviatorilor.

Fundatia “General Grigore Bastan” a prezentat duminica pe Pietonalul Unirii in aproprierea Muzeului Judetean, intre orele 12:00-20:00, un echipament complet de parasutist. In cadrul evenimentului a fost expus parasuta principala, cea de siguranta, alaturi de 50 de insigne si chiar un manechin echipat pentru acest sport.

Ideea organizarii acestui eveniment a venit de la Adrian Dragne, membru al Fundatiei General Gheorghe Bastan, care s-a gandit sa faca o demonstratie mai inedita pe Pietonalul Unirii si astfel sa promoveze parasutismul in randul botosanenilor.

În continuare va prezentam câteva imagini foto-video de la acest eveniment, mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

Mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment (2014-07-20 LECTIE DE PARASUTISM PE PIETONAL) de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.