Botosanenii pot semna astazi petitia impotriva eutanasierii in masa a cateilor fara stapan

Botosanenii mai pot semna petitia impotriva eutanasierii in masa a cateilor fara stapan pana astazi la ora 16:00.

„Nimeni nu-si doreste haite de catei care sa populeze strazile orasului sau sa devina agresivi. Soluti pentru reducerea numarului acestora exista, dar nu trebuie sa fie crude si barbare.

Putem adopta solutii umane, civilizate, si eficiente pentru reducerea numarului de catei de pe strazi: Sterilizarea cateilor, incepand cu femelele si terminand cu masculii este o solutie care, ( s-a demonstrat) are rezultate foarte bune. In plus, sterilizarea scade agresivitatea cateilor.

Daca esti de aceiasi parere cu noi, si anume ca orice fiinta are dreptul la viata, si solutii umane si civilizate exista pentru problema cateilor comunitari, sustine-ti opinia!

Te asteptam sambata, 19 martie si duminica, 20 martie, la Cinema Unirea din Botosani, pentru a semna Petitia impotriva eutanasierii in masa a cateilor comunitari. Petitiile semnate vor fi trimise de asociatia ADOR la Bucuresti, unde, impreuna cu petitiile asemanatoare adunate din toate orasele tarii vor fi depuse la Parlamentul Romaniei.

Orice semnatura conteaza! Avem nevoie de cat mai multe semnaturi, pentru a sustine legea sterilizarii, si nu pe aceea a eutanasierii. Daca ai votat deja petitia online nu trebuie sa o semnezi pe cea tiparita. Daca nu ai timp sa ajungi sambata si duminica la Cinema Unirea poti semna petitia la:

http://www.fnpa.ro/

Iti multumim pentru implicare!
Asociatia ADOR Botosani”

Facebook Comments

One thought on “Botosanenii pot semna astazi petitia impotriva eutanasierii in masa a cateilor fara stapan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.