Botoşănenii invitaţi să participe la un marş unionist ce va avea loc duminică la Bucureşti

Peste 20 de botosaneni vor participa la un mars unionist ce va avea loc duminica la Bucuresti iar lista pentru doritori ramane in continuare deschisa. Din BOTOSANI este un autocar dus-întors iar prețul transportului este 40 de lei. Înscrieri și avans la telefon 0757807886 (Madalina).

Curentul unionist începe să îşi facă din ce în ce mai mult simţită prezenţa în spaţiul public. După o serie de marşuri organizate pe parcursul anului în Republica Moldova şi România, platforma civică Acţiunea 2012 (www.actiunea2012.ro/) se află pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru marşul unionist de la Bucureşti, de pe 21 octombrie.

Marsul isi propune sensibilizarea clasei politice centrale prin redactarea si prezentarea in timpul marsului a unui PACT PENTRU BASARABIA, care va fi trimis spre semnare tuturor candidaților la alegerile din 9 decembrie, indiferent de partid. Deasemenea, se urmareste raspandirea mesajului unitatii nationale, prin intermediul presei care se va afla la eveniment si mentinerea constantei in actiunile stradale desfasurate.

După ce basarabenii au cerut anul acesta Unirea la Chişinău, Cahul şi Bălţi, a venit rândul bucureştenilor să participe la iniţiativa unionistă. Cu acest prilej, organizatorii au anunţat că vor înainta un document clasei politice din România, pentru a lua la cunoştinţă dorinţa românilor de pretutindeni: Unirea Basarabiei cu România.

În 2012, când se împlinesc 200 de ani de la primul rapt al Basarabiei, românii de pe ambele maluri ale Prutului au reamintit tuturor că cele două state românești există nu mai vremelnic pe hartă despărțite, singurul lucru veșnic fiind neamul românesc.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

One thought on “Botoşănenii invitaţi să participe la un marş unionist ce va avea loc duminică la Bucureşti

  1. Din pacate nu pot ajunge stau aproape de galati deci pot spune ca ma incadrez si eu la categoria sustinatorilor celor ce sunt din Botosani, sa nu mai zic ca am ceva rude si pe acolo…
    Ma gandesc oare daca se va face astfel de mars-uri mai des, dar da frigul si lumea o sa mai calmeze, cel putin asta e parerea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.