Botoșăneni în cursa virtuală “Aleargă România!”

“Aleargă România!” este o cursă virtuală care oferă participanților atât o motivație suplimentară pentru a rămâne activi în această perioadă în care multe concursuri din lumea reală sunt amânate sau chiar anulate, cât și informații interesante despre localitățile prin care „trec”, în drumul spre Finish.

Printre participanții la această competiție se numară și botoșănenii Elena Avasilichioaiei, Roxana Ciobanu, Andreea Corneanu, Cosmin Marginean, Adina Grosu și Ionut Frasinescu.

Elena Avasilichioaiei în prima zi de competiție a parcurs primii 30 km aflându-se în acest moment pe locul 3. Puteți urmări evoluția participantilor, aici: http://alearga-romania.apps.dev.info.uvt.ro/
(pozițiile de pe hartă sunt actualizate din oră în oră)

Participanții își acumulează kilometrii parcurși în viața reală și participă într-o “cursă” virtuală care străbate România pe toată lungimea ei!

Un ultra-maraton de aproape 1.000 km, între cel mai vestic punct al țării (Start de la Triplex Confinium, granița triplă dintre România, Ungaria și Serbia) și punctul cel mai estic (Finish pe plaja Sulina)!

Participanții își acumulează kilometrii parcurși în viața reală și au la dispoziție 7 luni (din 1.06 până în 31.12) pentru a ajunge de la cel mai vestic punct al țării (Triplex Confinium: granița triplă dintre România, Ungaria și Serbia) la punctul cel mai estic (plaja Sulina).

Se poate participa în alergare (afară sau pe bandă) sau în mers; unde dorești, când dorești (respectând toate regulile impuse de autorități, bine-înțeles!). Concurentii nu se întâlnesc deci la o linie de start reală, ci fiecare își face antrenamentele obișnuite în zona lui de domiciliu.

Pentru fiecare activitate, participanții furnizează online distanța parcursă (și dovada acesteia) și pe măsură ce avansează pe această hartă virtuală primesc detalii interesante despre punctele de interes prin care „trec”; o bună ocazie să ne cunoaștem țara!

Toți participanții care completează distanța pentru care s-au înscris (există două opțiuni, una de 986 km pentru tura dus, și alta de 1972 km pentru tura dus-întors) până joi 31 decembrie la ora 23:59 primesc statutul de Finisher și catarama personalizată a evenimentului.

Important este să ducă această provocare până la capăt; contează mai puțin pe ce loc ajung, cât faptul că au găsit tăria, consecvența și determinarea pentru a o finaliza cu succes!

Mai multe informatii despre aceasta competitie gasiti pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/AleargaRomania/ sau pe site-ul: https://www.sightrunning.ro/alearga-romania/.

Sursa foto: facebook

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.