Botoşănencele vor avea intrarea liberă sâmbătă la meciul cu ACS Poli Timișoara

finantatorii-fc-botosani-intensitate-maxima-meciul-cu-vasluiul

Conducerea FC Botoşani a luat decizia ca la jocul de sâmbătă de pe „Municipal” de pe 8 martie, de ziua internaţională a femeii, contra celor de la ACS Poli Timişoara de la ora 14:00, să lase intrarea gratuită tuturor reprezentantelor sexului frumos.

„Fiind o zi specială şi având în vedere că în această etapă jucăm acasă, noi aşteptăm toate domnişoarele, toate doamnele la stadion, pentru că, în primul rând vor avea intrarea gratuită. Ne-am bucura enorm ca domnişoarele şi doamnele din Botoşani să fie într-un număr cât mai mare la stadion la acest meci, sunt convins că vor fi însoţite de prieteni, de soţi şi sper ca şi vremea să ţină cu fotbalul. Noi sperăm să le facem cadou şi cele trei puncte din meciul cu Timişoara, joc în care aşteptările mele sunt mari. Îmi doresc să avem o evoluţie mult mai bună decât am avut în meciul cu Braşovul, să câştigăm cele trei puncte şi să facem o bucurie tutror suporterilor. Jucătorii trebuie să câştige acest meci de pe 8 martie dacă vor să aibă parte după meci de o cină frumoasă. Dacă nu, riscă să mănânce rece”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Partida dintre FC Botoşani şi ACS Poli Timişoara, de sâmbătă 8 martie ora 14:00 se va desfăşura în cadrul etapei a XXII-a a Ligii I.

Biletele pentru acest meci vor fi puse în vânzare de joi dimineaţă la stadion, preţul fiind acelaşi ca la jocul cu FC Braşov, 10 lei la peluze respectiv 20 de lei la tribune.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.