Biblioteca Botoşani vă invită vineri la teatru

biblioteca-botosani-va-invita-la-teatru

Pe lângă lansări de carte, expoziţii, vizite ghidate, vernisaje sau concursuri de literatură, activităţi propuse săptămânal de instituţie, Biblioteca Botoşani vine de de această dată cu o surpriză pentru numeroşii săi utilizatori.

Vineri, 30 octombrie, începând cu ora 14:00, Biblioteca “Mihai Eminescu” vă invită la teatru. Sala de Împrumut Carte pentru Copii a bibliotecii va fi scena pe care micuţii clasei a V-a de la Şcoala Gimnazială “Nicolae Leon” Băiceni, sub îndrumarea prof. Olimpia-Elena HRISCU vor prezenta, în cadrul activităţii „Teatrul în Şcoala Ta”, o dramatizare după nuvela “Dumbrava minunată”de Mihail Sadoveanu.

Parteneri ai evenimentului organizat de bibliotecar Ana TELETIN şi coordonat de prof. Olimpia-Elena HRISCU sunt Şcoala Gimnazială nr. 1 Răchiţi – prof. Simona PUŞCAŞU, Şcoala Gimnazială nr. 1 Stăuceni – prof. Mona-Gabriela SANDU, Şcoala Gimnazială Tocileni – prof. Valerica ANDRIEŞ şi Şcoala Gimnazială “Ion Bojoi” Flămânzi – prof. Marinela BURECIC.

Activitatea amintită încheie o luna plină de evenimente la Biblioteca Botoşani şi la filialele acesteia. Amintim expoziţiile “Mi-e sufletul toamnă” de la Filiala 1 Primăverii sau “Decalog însângerat”, propusă de Biblioteca Etniilor. Pe data de 2 octombrie, la Sala de Lectura a fost organizată o manifestare de excepţie din cadrul proiectului Dialogului Moldav, la care au participat distinse personalităţi din Republica Moldova. Filiala Primăverii a organizat o nouă întâlnire din cadrul Cenaclului Literar Junime Junior, de aceasta data prilejuită de serbarea Halloweenului.

O mulţime de activităţi care de care mai interesante vor fi organizate la bibliotecă şi în luna noiembrie. Doua dintre acestea sunt deja pregătite să demareze. Ne referim la Cursul de IT pentru Senior, organizat în săptămâna 2-6 noiembrie şi Cursul de Engleză, din săptămâna 9-15 noiembrie. Ambele cursuri sunt gratuite.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.