Biblioteca Botoşani invită voluntarii să se alăture Proiectului BiblioVacanţa 2015

biblioteca-botosani-invita-voluntarii-proiectului-bibliovacanta-2015

Biblioteca Judeţeana „Mihai Eminescu” Botoşani vă invită sa participaţi la programul Biblio Vacanţa, ce se va desfăşura pe tot parcursul verii, respectiv perioada iulie – septembrie 2015.

Proiectul BiblioVacanţa a intrat deja in traditia bibliotecii, fiind in cel de-al cincilea an de desfaşurare. Prin diversitatea cursurilor la care au acces, în mod gratuit, toți participanții, programul reușește să satisfacă nevoia de cultură și petrecere a timpului liber.

Specialiştii sau pasionaţii in orice domeniu, indiferent de vârsta, in calitate de voluntari, pot sprijini Biblioteca in derularea acestui proiect.

Daca doriţi sa va alaturaţi echipei din acest proiect vă puteţi înscrie, în perioada 03 Iunie 2015 – 15 Iunie 2015, pe site-ul Bibliotecii Judetene ”Mihai Eminescu” Botosani, www.bibliotecabotosani.ro.

Participanţii se vor putea înscrie în programul BiblioVacanţa 2015, după finalizarea ofertei de cursuri ce va avea loc in jurul datei de 20 iunie 2015. Pentru detalii vă rugam sa urmariţi permanent site-ul bibliotecii.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.