Beneficiarii Fundaţiei Estuar vor face sport gratuit în fiecare zi de joi la Sala Polivalentă

beneficiarii-fundatiei-estuar-sport-gratuit-sala-polivalenta

Fundaţia Estuar – Filiala Botoşani desfăşoară în perioada mai-noiembrie 2013 proiectul “Împreună pentru o comunitate deschisă, proiect finanţat de Primăria Botoşani prin programul anual de finanţări nerambursabile.

Scopul proiectului „Împreună pentru o comunitate deschisă” este integrarea în comunitate a persoanelor adulte cu dizabilităţi psihice, prin participarea la programe cultural-sportive, de socializare şi petrecere a timpului liber,  în favoarea includerii acestora în comunitate.

Pentru a răspunde nevoilor persoanelor cu probleme de sănătate mintală din cadrul fundaţiei, în cadrul proiectului am facilitat în parteneriat cu Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” Botoşani activităţi sportive gratuite beneficiarilor fundaţiei.

În acest sens domnul director din cadrul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement Eugen Cristian Ţurcanu a permis accesul persoanelor cu probleme de sănătate mintală din cadrul fundaţiei în cadrul sălii, săptămânal, în fiecare zi de joi a săptămânii (începând din data de 20.06.2013, ora 14.00) timp de 2 ore, pentru activităţi sportive (tenis de masă, billiard).

„Ne bucurăm de sprijinul acordat în realizarea activităţii pentru că în ultimii ani am experimentat că ieşirea beneficiarilor în comunitate a contribuit simţitor la îmbunătăţirea stării lor psihice. Fiind o organizaţie nonprofit, Fundaţia Estuar- Filiala Botoşani nu are suficiente fonduri pentru programele solicitate de beneficiari, chiar dacă misiunea fundaţiei este de a oferi opţiuni sociale şi alternative adulţilor cu probleme de sănătate mintală pentru integrarea lor în comunitate.

Vă invităm alături de noi să facem sport pentru „o minte sănătoasă într-un corp sănătos”.”  a declarat un membru al fundatiei.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.