Spread the love

Baloane tricolore au zburat în aceste zile către cer în entuziasmul şi veselia copiilor Şcolii Gimnaziale „Ştefan cel Mare” din Botoşani. Momentul a avut loc la finalul activităţii desfîăşurate joi, cu doar două zile îniante de Ziua Naţională a unei Românii ce împlineşte în acset an 100 de ani.

Coordonaţi de directorii Ioana Avarvari şi Dan-Dragoş Crîşmariu, micuţii de la Şcoala Gimnazială numărul 14 alături de profesorii lor, dar şi de părinţii veniţi să participe la eveniment, au intonat Imnul naţional şi „Veniţi la Alba iar”, prinzându-se în horă pe „Acasă – i România” şi „Hai să-ntindem hora mare!”, alungând astfel frigul din termometre.

Aplauzele de la final au însoţit cele 100 de baloane tricolore, eliberate spre înaltul cerului odată cu bucuria celor peste 300 de participanţi adunaţi pe terenul de sport al şcolii ce a împlinit de curând 152 de ani de activitate.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2018/12/baloane-tricolore-de-la-elevii-lui-stefan-cel-mare.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2018/12/baloane-tricolore-de-la-elevii-lui-stefan-cel-mare-150x150.jpgOvidiuCampanii 4BotosaniDin respect pentru botosaneniDiverseEvenimenteInformatii UtileLocaleONG-uri din BotosaniPromovaribaloane,Botosani,elevi,Romania,scoala
Baloane tricolore au zburat în aceste zile către cer în entuziasmul şi veselia copiilor Şcolii Gimnaziale „Ştefan cel Mare” din Botoşani. Momentul a avut loc la finalul activităţii desfîăşurate joi, cu doar două zile îniante de Ziua Naţională a unei Românii ce împlineşte în acset an 100 de ani. Coordonaţi...