Spread the love

 aventurile-lui-chit-la-teatrul-vasilache

Duminică, 6 decembrie a.c., la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” va fi prezentată piesa intitulată „Aventurile lui Chiț”. Spectacolul poate fi vizionat de la orele 11:00 și 12:30.

Spectatorii vor urmări povestea unui șoricel „de teatru”. El ronţăie decorurile vechi și recuzita depozitate în podul teatrului, de care toată lumea pare că a uitat. Mai puţin Chiţ, care, scotocind prin cutii de carton se întâlneşte cu o balerină, cu niște cântăreţi mexicani, cu doi instrumentişti şi chiar cu câteva fantome. Chiţ îi aduce la rampă pe noii lui prieteni, personajele având un rol prin care s-au definit.

Prețul unui bilet este de 7 lei, iar regia, scenografia și ilustrația muzicală sunt semnate de Valentina Dobrescu.

„Aventurile lui Chiţ” a fost prezentat în anul  2000 în cadrul Festivalul Internaţional „Sub căciula lui Guguţă” de la  Chişinău – Republica Moldova. Spectacolul a fost apreciat de juriu şi distins cu Premiul pentru inovaţii în arta animaţiei spectacolului „Aventurile lui Chiţ”.

 

 

 

 

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2015/12/aventurile-lui-chit-la-teatrul-vasilache.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2015/12/aventurile-lui-chit-la-teatrul-vasilache-150x150.jpgTituArtisti localiDiverseEvenimenteInformatii UtileLocaleUncategorizedAventurile lui Chiț,Mos Nicolae,specatacol,Teatrul Vasilache
  Duminică, 6 decembrie a.c., la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” va fi prezentată piesa intitulată „Aventurile lui Chiț”. Spectacolul poate fi vizionat de la orele 11:00 și 12:30. Spectatorii vor urmări povestea unui șoricel „de teatru”. El ronţăie decorurile vechi și recuzita depozitate în podul teatrului, de care toată lumea pare că...