Spread the love

avansati-in-grad-de-ziua-politiei-de-frontiera-romane

Zeci de poliţişti de frontieră botoşăneni au fost avansaţi în grad de Ziua Poliţiei de Frontieră Române, în cadrul unei şedinţe festive ce a avut loc la sediul S.T.P.F. Botoşani. La festivităţi au participat şi oficialităţile locale, care au felicitat poliţiştii de frontieră pentru rezultatele obţinute.

În data de 24 iulie a.c., începând cu ora 12.30, la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani a avut loc festivitatea de avansare în grad a poliţiştilor de frontieră botoşăneni, cu prilejul Zilei Poliţiei de Frontieră Române.
La şedinţa festivă au fost invitaţi să participe subprefectul judeţului, Gelu Ţigănucă, procurorul şef D.I.I.C.O.T. şi prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, şefii de structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, precum şi ai Serviciului Român de Informaţii.

În cadrul şedinţei festive, şeful S.T.P.F. Botoşani, comisarul şef Daniel Chira a dat citire ordinelor de avansare la termen şi înainte de termen a ofiţerilor şi agenţilor, a înmânat diplomele de merit şi a felicitat întregul personal pentru activitatea depusă.

La nivelul judeţului Botoşani au fost avansaţi 9 ofiţeri şi 14 agenţi înainte de termen şi 20 de ofiţeri şi 145 de agenţi la termen.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2015/07/avansati-in-grad-de-ziua-politiei-de-frontiera-romane.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2015/07/avansati-in-grad-de-ziua-politiei-de-frontiera-romane-150x150.jpgOvidiuDiverseInformatii UtileLocalePromovariagenti,avansari,Botosani,politia de frontiera
Zeci de poliţişti de frontieră botoşăneni au fost avansaţi în grad de Ziua Poliţiei de Frontieră Române, în cadrul unei şedinţe festive ce a avut loc la sediul S.T.P.F. Botoşani. La festivităţi au participat şi oficialităţile locale, care au felicitat poliţiştii de frontieră pentru rezultatele obţinute. În data de 24...