Avancronica de festival „Zilele Nordului” – Ziua 2, vineri 26 August 2016 – The Kryptonite Sparks

program-festival-zilele-nordului-ziua-2-vineri-26-august-2016

Ziua a doua a festivalului Zilele Nordului, pe langa manifestarile programate ziua, va continua in Poiana Teioasa din Darabani dupa evolutia celor de la Nightmarion cu prestatia celor de la The Kryptonite Sparks incepand cu ora 20:30. Programul complet al zilei il puteti vedea in imaginea de mai sus iar a festivalului accesand www.zilelenordului.ro/program/.

The Kryptonite Sparks

Vineri, 26 August, orele 20:30 – 21:00 la Poiana Teioasa

Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinație eterogenă de indie rock, alternative, funk, avant-prog și pop-rock.

În vara lui 2013 își lanseaza primul EP și îl promovează la festivaluri precum Peninsula, Durușa SummerHills, Posada Rock sau Rock’n’Iași (unde au obținut premiul I). În 2014 participă la “Zilele Prieteniei” Bergenbier, Plopstock, Zilele Nordului și se alătură trupei Vița de Vie în turneul lor național ”Fenomental”. Pentru activitatea muzicală, la sfârșitul anului 2014 obțin premiul METALHEAD ”Best Alternative Newcomer”. În primăvara anului 2015 au primul lor turneu național în 14 orașe, împreună cu trupa Pinholes.

www.thekryptonitesparks.com

www.facebook.com/kryptonitesparks


Răzvan Diaconu – voce + chitară
Rareș Diaconu – bass + backing
Răzvan Anton – tobe

In cele ce urmeaza va prezentam si cateva fragmente video de la editia de anul trecut din poiana:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.