Avancronica de festival „Zilele Nordului” – Ziua 2, vineri 26 August 2016 – Omul cu Șobolani

program-festival-zilele-nordului-ziua-2-vineri-26-august-2016

Ziua a doua a festivalului Zilele Nordului, pe langa manifestarile programate ziua, va continua in Poiana Teioasa din Darabani dupa evolutia celor de la Nightmarion, The Kryptonite Sparks si Blazzaj. Seara se va incheia cu prestatia celor de la Omul cu Șobolani incepand cu ora 22:30. Programul complet al zilei il puteti vedea in imaginea de mai sus iar a festivalului accesand www.zilelenordului.ro/program/

Omul cu Șobolani

Vineri, 26 August, orele 22:30 – 23:00 la Poiana Teioasa

În componența actuală a trupei, care a variat de-a lungul timpului, intră Dan Amariei (voce), Nicolae Amara (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Andrei (bas).

Omul cu Șobolani este trupa de rock alternativ înființată în Constanța, care în 1997 schimba perspectiva asupra a ceea ce se cânta în România. De atunci au trecut 19 ani de căutări, opt albume, 30 de videoclipuri, sute de concerte și trei generații de fani. Omul cu Șobolani a evoluat de la angoasantul Ne punem în cap, trecând prin veselia din OCSTV și introspecțiile din Dansăm legați la ochi cu spatele la zid, susținându-și examenul maturității cu Marea căutare.

https://www.facebook.com/omulcusobolanii/

In cele ce urmeaza va prezentam si cateva fragmente video de la editia de anul trecut din poiana:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.