Spread the love

Biblioteca Judeţeană “Mihai Eminescu” Botoşani are plăcerea de a vă anunţa apariţia unui nou curs în oferta proiectului BiblioVacanţa, ediţia 2017. Este vorba de Atelierul de Creaţie – Desen, la care sunt invitaţi să participe, în perioada 10 iulie – 6septembrie, toţi copii interesaţi să-şi exerseze talentul în pictură sau să înveţe din tainele “acuarelei”.

Înscrierile la Atelierul de Creaţie – Desen vor avea loc, direct la curs, conform orarului BiblioVacanţa 2017, afişat pe site-ul www.bibliotecabotosani.ro.

Proiectul BiblioVacanţa a intrat deja în tradiția bibliotecii, cunoscând un succes deosebit la precedentele ediții. Prin multitudinea si varietatea de cursuri pe care le-a oferit, BiblioVacanța a reușit sa satisfacă nevoia de cultura si petrecere a timpului liber a tuturor participanților. De asemenea, deși este adresat cu prioritate copiilor, proiectul cuprinde, ca în fiecare an, serii de cursuri destinate adulților și seniorilor.

Cursurile gratuite la care Biblioteca Județeană vă invită în această vară sunt: engleza, franceza, germana, lecturi publice, inițiere in IT pentru copii și seniori, șah, „Colecții – Colecționari”, Matematică, marketing educațional, Clubul epigramiștilor, Public Speaking, Educație pentru sănătate.

Pentru toate cursurile din Biblio – Vacanța 2017 înscrierile continuă si după startul proiectului, programat pe data de 10 iulie, direct la cursul preferat.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/07/atelierul-creatie-desen-oferta-bibliovacanta-2017.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/07/atelierul-creatie-desen-oferta-bibliovacanta-2017-150x150.jpgOvidiuCampanii 4BotosaniDiverseEvenimenteInformatii UtileLocaleONG-uri din BotosaniPromovariBiblioteca Judeteana Botosani,Bibliovacanta,Botosani,copii,cursuri,desen,engleza,franceza,germana,inițiere in IT,lecturi publice,sah
Biblioteca Judeţeană “Mihai Eminescu” Botoşani are plăcerea de a vă anunţa apariţia unui nou curs în oferta proiectului BiblioVacanţa, ediţia 2017. Este vorba de Atelierul de Creaţie – Desen, la care sunt invitaţi să participe, în perioada 10 iulie – 6septembrie, toţi copii interesaţi să-şi exerseze talentul în pictură...