Spread the love

4Botosani.ro-4-ani-imagini-Botosani

Astazi redacţia 4Botosani este în sărbătore. Alături de cititorii noştri sărbătorim 4 ani de la implementarea acestui proiect şi de la lansarea oficiala a site-ului nostru 4Botosani.ro, un site în care speram noi să fie ceva nou care să inspire botoşănenii să aibe o nouă atitudine.

Timpul a trecut şi iata că am ajuns să aniversăm împreună inca un an de existenţă oficială în acest mediu virtual. A fost un an plin în care noi cei care compunem echipa 4Botosani.ro am încercat să promovăm acele evenimente care am considerat că merită cu adevarat promovate. Un an în care am încercat să aducem la lumina acei mici artişti locali pe care nu pare a ii vedea nimeni sau acele persoane a caror activitate au meritat pe deplin aprecierea noastră.

Şi iată că suntem pregatiţi de un nou an, unul în care vă pregativ noi surprize pentru voi cei care sunteţi sau vă consideraţi botoşaneni şi nu numai. Despre aceste noutăţi vom reveni pe parcursul acestei luni cu alte informaţii.

Dorim să multumim tuturor celor care ne “citiţi” şi asteptăm cu cea mai mare plăcere criticile şi sugestiile dumnevoastră care ne pot ajuta să ne perfecţionăm şi mai mult.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

 

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2014/12/4Botosani.ro-4-ani-imagini-Botosani.gifhttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2014/12/4Botosani.ro-4-ani-imagini-Botosani-150x150.gifOvidiu4BotosaniTVAmintiri din BotosaniArtisti localiBotosaniul ZambesteCampanii 4BotosaniDin respect pentru botosaneniDiverseEvenimenteInformatii UtileLocalePromovari4Botosani.ro,aniversare,Aniversari,Botosani,imagini,Imagini Botosani,Imagini din Botosani
Astazi redacţia 4Botosani este în sărbătore. Alături de cititorii noştri sărbătorim 4 ani de la implementarea acestui proiect şi de la lansarea oficiala a site-ului nostru 4Botosani.ro, un site în care speram noi să fie ceva nou care să inspire botoşănenii să aibe o nouă atitudine. Timpul a trecut şi...