Articolul saptamanii: 09-15 Ianuarie 2011

Iata si care sunt articolele saptamanii => 09-15 Ianuarie 2011:

[1]==>> Pe blogul femeia cu zambet de soare gasim o intrebare: „unde esti copilarie???”:

„Plimbandu-ma prin parc, printre frunzele vestede am zarit un suflet ranit cu aripile frante, cu cicatrici adanci si urme de talpa. Era un suflet plapand, un suflet pur de copil, pierdut si ranit.L-am ridicat incet, l-am privit un timp apoi[…]”

==================================================
==================================================

[2]==>> Pe blogul more than words gasim un sfat: „Fii cult, nu ocult!”:

„Încă din cele mai îndepărtate timpuri, oamenii au provocat numeroase controverse din cauza lipsurilor. Unele dintre ele s-au manifestat la nivel naţional, zonal, altele au trecut barierele spre global. Una dintre metodele de justificare sau ameliorare a tuturor neajunsurilor posibile este considerată magia neagră – vrăjitoria.[…]”

==================================================
==================================================

[3]==>> Pe blogul lui Andrei Dumbrava gasim: „Psihologia Bloagărului”


„Înainte de a începe efectiv articolul, vreau să fac trei mici precizări:

1) Da… sunt cam nervos, dar e din cauza sesiunii, nu din alte cauze

2) Cine se va simţi lezat, n-are decât… profesia mea e de INGINER, nu de DIPLOMAT

3) Da… nu sunt psiholog, dar credeţi-mă că-s mai bun decât 90% dintre psihologi!

Aşedar să începem… Ce mai înseamnă noţiunea de bloagăr în ziua de azi?[…]”

==================================================
==================================================

[4]==>> Pe Blogul elevilor Şcolii Nr.7 Botoşani
gasim o „confruntare”: „Fete vs. baieti”


„Cum v-am spus,tema din aceste saptamani va provoaca degetele pe tastatura la o discutie interesanta.FETE VS. BAIETI.Fetele spun despre baieti ca sunt x…Baietii spun despre fete ca sunt y….Dar oare balanta nu se egaleaza la un moment dat?[…]”

Facebook Comments

5 thoughts on “Articolul saptamanii: 09-15 Ianuarie 2011

 1. Dati o simpla cautare pe „goagal” la primul fragment din „Unde esti copilarie” si veti fi uimiti de cate link-uri veti gasi.. E bine de atentionat autoarea blogului sa specifice sursa de unde a copiat… S-au invatat acum pana si copiii sa dea copy/paste, dar macar sa mentioneze sursa…
  Va multumesc pentru tot ce faceti pentru Botosani!

 2. FARMECUL INSECTARULUI

  Ca incepator,sar din blog in blog ,ca puricele, devorand cele gasite. Asa am dat de blogul d-lui Andrei (via Movi-4 Botosani , sect. art.sapt.,10 ian.), cu post “ Psihologia Bloagarului “.
  Asta si cautam! Sunt flamand de fineturi si clasificari psihologice.Probabil ,in alta viata ,am fost tantar intr-un insectar.) Ador sa fiu catalogat in liste si formule.Desi ,cele mai multe nu rezista. Poate doar E=mc2.
  Apoi,gasisem un specialist si-n psihohgie si-n stiinta comunicarii virtuale.
  Pentru ca ,dupa umila mea pricepere, cine judeca oamenii si-i clasifica,riguros ,in « triburi », are nevoie de cateva dotari obligatorii : un car de minte , un vraf de diplôme , tone de material pentru studiu ; totul integrat intr-un camp empatic cu « analizatii ».
  Ca sa constat prezentza acestor instrumente la autorul studiului,am luat-o in sus ,pe firul apei, catre severul analist/judecator.
  Si-am gasit cele necesare chiar la inceputul dizertatiei. Le redau,in ,extras,cu punctuatia si stilistica autorului ,(simbolistica cercetarii stiintifice apartinandu-mi) :
  a)autocaracterizari
  * « …cam nervos din cauza sesiunii… »
  * * “profesia mea e de INGINER…” (daca e si in sesiune,deduc logic ca e INGINER PROFESOR,altfel de ce ar da mai da examene in sesiune ?!n.n.)
  * « nu-s psiholog,dar …mai bun decat 90%dintre psihologi… »(imi place modestia academica!n.n.)
  * “ Ca orice roman MA PRICEP EXTRAORDINAR DE BINE (s.n.)la spart seminte,la jocuri si la DATUL CU PAREREA IN ORICE DOMENII…DE ASTA (s.n.)mi-am si facut blog.
  b)metoda de lucru stiintific a autorului
  *analizeaza « categorii mari si late de bloguri (nu le ordonez dupa un criteriu aparte(sic !),ci le enumar in functie de cum imi amintesc «) »(sic !)
  * « nu ofer exemple …ca nu cumva sa se trezeasca aia si sa ma dea in gat pentru calomnie »( Si eu care credeam prostul de mine ,ca nu exista cercetare taxonomica fara noian de exemple . Apoi,imi place ca se fac judecati de valoare dupa cum isi aminteste,nu dupa probe materiale ,ca-n procuratura .Imi mai place curajul cu care isi infrunta dl.Andrei analizatii.
  Cu aceste informatii ,sa intram in tezaurul taxonomiei dumisale.
  (Continure pe anitzei blog.blogspot.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.