Articolul saptamanii: 05-11 Iunie 2011

Iata si care sunt propunerile noastre pentru „Articolul Saptamanii => 05-11 Iunie 2011”:

==================================================================
[1]==>> Pe blogul „Jurnalul fericirii” putem citi cateva randuri despre: „Mizeria… „

„Frumosul variaza in functie de individ ( Nu tot ce e frumos pentru mn poate sa fie frumos pentru tine). Si atunci de ce este asa multa ura intre noi oamenii? De ce judecam persoanele atat de mult dupa aspectul fizic?[…]”
==================================================================
[2]==>> Pe blogul „mutuo fulcimur” aflam ca: „nimeni nu-i poşetă-n ţara lui „

„Unul dintre simbolurile pe nedrept uitate ale comunismului este poșeta Elenei Ceaușescu. Totdeauna în taior, totdeauna cu poșeta în mână, de fapt în ambele mâini, țeapănă ca moartea – așa se prezenta consoarta Odiosului în spațiul public. Poșeta era urâtă, ieftină, simplă. În alb și negru la început, apoi parțial coloră, apoi coloră, dar întotdeauna monocoloră. Și la congrese, și la proces, Elena Ceaușescu a avut poșeta la ea și părea că face corp comun cu ea și că vor păși împreună și în ultima vizită de lucru, aia care nu se mai termină niciodată și despre care ni s-a spus că e o luptă perpetuă și niciodată biruitoare cu viermele neadormit.[…]”
==================================================================
[3]==>> Pe blogul „19 trandafiri…” gasim: „Mulţumirile”

„Mă bucur nespus că aţi venit să-mi fiţi alături luni, 6 iunie, într-un moment atât de special pentru mine.

Nu ştiu alţii cum sunt şi ce visează, dar eu nu m-am văzut niciodată scriind şi mai ales poezii.

Am început să scriu, când prin bunăvoinţa domnului prof. Petre Anghel, am fost introdusă în grupul său literar, Iubim Literatura. Domnul Anghel mi-a sugerat să postez acolo un articol pe care îl făcusem mai demult, despre femeile asasin. Da, cam asta scriam până nu demult. Imediat după postare, au venit reacţiile celor din grup, care mai de care mai pozitive. Am început să mă gândesc ce voi face pe viitor în grupul acesta, pentru că toată lumea posta poezii sau proză şi, eu fiind foarte ambiţioasă, nu vroiam să fiu degeaba în grup.

Mi-a venit într-o zi, brusc o idee pe care m-am gândit că ar fi interesant să o dezvolt într-o poezioară. Mi-a fost teamă, dar până la urmă, am postat-o. Am zis: ce-o fi o fi! Şi se pare că a fost de bine, pentru că altfel nu eram azi aici. Apoi, mi-am amintit că acum mulţi ani într-o seară, în cadrul cenaclului Avanpost, domnul prof. Petre Anghel a spus: „Prima dată când veţi scrie, să scrieţi despre copilăria voastră. E primul pas”. Mi-am amintit acest lucru şi am început să scotocesc prin cele mai îndepărtate amintiri ale mele.[…]”
==================================================================
[4]==>> Pe „Page18 by Alex – Blog de Jurnalism” gasim: „! … ya ya ! Romanya ! „

„Aceasta este o ţară in care nu ai cum să te plictiseşti.

Niciodată n-o vei face. Mulţi ar plăti să stea aici numai pentru că ar avea subiecte de dezbătut toooaaată ziua. Toooaaată noaptea. Ştii, Ioane ? La gente esta muy loca. Ce mă fac? Dacă stau şi mă gândesc bine, acesta ar fi sloganul perfect. Ba mai mult, il propun ca imn naţional. S-ar supăra cineva? Şi-i facem subtitrarea in lb.română . Ar suna delicios, spre maxima incântare a domnului deputat Victor Socaciu. Căci DA ! Dezorientat e el, micul … Propune un proiect de lege pe care nici măcar dumnealui nu se incumetă să-l voteze. De ce? Pentru că probabil şi-a dat seama cât de cretin este să vii cu aşa o năzuinţă personală, stupidă pentru toţi, mai puţin pentru cel care a gândit-o. =>[…]”
==================================================================
[5]==>> Pe blogul „Crampeie de istorie botosaneana” putem citi cateva randuri despre: „Nicolae Iorga şi bogăţia vieţii sale de familie”

„Cel ce a fost supranumit un patriarh al culturii române a avut 11 copii, din două căsătorii
Pe 6 iunie s-au împlinit 140 de ani de la venirea pe lume, la Botoşani, a marelui savant Nicolae Iorga. Multă lume ştie că genialul botoşănean a fost istoric, critic literar, documentarist, dramaturg, poet, enciclopedist, memorialist, ministru, parlamentar, prim-ministru, profesor universitar şi academician român, după cum îl prezintă şi wikipendia.org Mai puţine informaţii au străbătut timpul, din păcate, despre „omul Nicolae Iorga” şi despre viaţa sa de familie. […]”

==================================================================
Va invitam si de aceasta data sa alegeti voi articolul saptamanii in functie de preferintele dumneavoastre. Daca aveti alte opinii, pareri sau recomandari de bloguri/site-uri sau articole interesante va asteptam cu un mesaj in formularul de mai jos.

„Articolul saptamanii: 28-04 Mai/Iunie 2011” ales de cititorii nostri in urma unui sondaj este:
“Oamenii nu se schimbă” de pe blogul „Dida`s blog”.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
Facebook Comments

One thought on “Articolul saptamanii: 05-11 Iunie 2011

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.