”ANIMATIN”- proiect de formare de animatori de timp liber pentru tineret

madalina-acatrinei-a-castigat-trofeul-miss-summer-fest-2013-editia-a-ii-a

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani în parteneriat cu Fundatia ECO-RO-TIN -Botosani derulează în perioada 25.10-18.11.2016 proiectul ”ANIMATIN”.

Prin intermediul proiectului ne propunem să realizăm creşterea gradului de pregătire teoretică și practică a participanților în vederea desfașurării de activități de animație pentru tinerii din judeţul Botoșani.

În perioada 25.10-03.11.2016 are loc selecția celor 10 tineri din județul Botosani ce vor fi formați ca animatori pentru a desfasura activitati în centre de agrement, centre de tineret, case de cultura a Studentilor etc.

Criterii de selectie a participantilor:
• Tineri cu vârsta intre 14 si 35 ani;
• disponibilitate de participare la toate activităle proiectului în perioada 9-13.11.2016 ;
• sa fie interesati sa lucreze cu tinerii si sa aiba o minima experienta in acest sens;
• sa-si manifeste disponibilitatea de a desfasura astfel de activitati in centre de agrement, centre de tineret, case de cultura ale studentilor, etc;
• stare de sanatate buna;
• disponibilitate si rezistenta la efort indelungat si activitati in aer liber;
• sa fie responsabili, deschisi, comunicativi, cu spirit de initiativă;

Cei ce doresc să participe la acest stagiu vor trimite CV-ul in format Europass si vor completa formularul, documentele fiind trimise la adresa ClubModas@yahoo.ro până la data de 03.11.2016. Numai persoanele selectate vor fi contactate telefonic.

Proiectul este finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Sport si Tineret Botosani și realizat în parteneriat cu Fundația ECO-RO-TIN –Botosani.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.