Spread the love
  • 7
    Shares

„Din 1950 îți pregătim ghiozdanul. Suntem mândri de asta și îți mulțumim!” 

Acesta este mesajul cu care Alexandria Librării îi întâmpină an de an pe școlarii mici și mari și pe părinții acestora, pentru a păși cu dreptul într-un nou an școlar. În același timp, oamenii companiei sunt în continuare preocupați și de copiii care sunt în pragul abandonului școlar, din cauză că nu au rechizite.

Și în această toamnă, la început de an școlar, Alexandria Librării rămâne alături de progamele Salvați Copiii România, iar împreună îi invită pe toți românii să se implice în reeditarea succesului din anii trecuți al campaniei de responsabilitate socială ”CUMPERI TU, PRIMESC ȘI EI!”, desfășurat în acest an sub sloganul ”Cât costă să ai carte? O șansă!”

Statisticile Salvați Copiii în ceea ce privește lipsa de educație și abandonul școlar sunt îngrijorătoare. Anual, 25.000 de copii abandonează școala. Mai mult, s-a contatat că există copii care nu au urmat și nici nu urmează vreo formă de școlarizare, ceea ce este alarmant. Peste 50% dintre copiii din România trăiesc la limita sărăciei. Aceste aspecte se reflectă în viețile a generații întregi de copii, influențând fundamental viitorul acestora. Acestea sunt motivele pentru care 2018 este al patrulea an de desfășurare a campaniei. Rezultatele din anii trecuți, când sute de copii nevoiași s-au bucurat de începutul anului școlar la fel ca orice alt copil, au fost încurajatoare: peste 300.000 de români au răspuns pozitiv la apel, iar rechizitele au ajuns exact acolo unde era cea mai mare nevoie de ele.

În perioada 1-30 septembrie 2018, clienții care vor pregăti ghiozdanele propriilor copii alături de Alexandria Librării )aflate în 12 județe ale țării), vor sprijini și copiii nevoiași înscriși în programele Salvați Copiii România. „Alexandria” donează sub formă de rechizite către Organizația Salvați Copiii România 1% din cifra de afaceri. Astfel, fiecare persoană care va face cumpărături de orice natură din Alexandria Librării se alătură acestei campanii și face un gest concret de încurajare a educației.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2013/09/alexandria-librarii-a-deschis-prima-librarie-din-botosani.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2013/09/alexandria-librarii-a-deschis-prima-librarie-din-botosani-150x150.jpgRoxana AiacoboaeiComunicate de presa2018,Alexandria Librarii,campanie,caritate,Salvati Copiii
'Din 1950 îți pregătim ghiozdanul. Suntem mândri de asta și îți mulțumim!”  Acesta este mesajul cu care Alexandria Librării îi întâmpină an de an pe școlarii mici și mari și pe părinții acestora, pentru a păși cu dreptul într-un nou an școlar. În același timp, oamenii companiei sunt în continuare...