Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici duminică la Teatrul Vasilache

alba-ca-zapada-cei-7-pitici-duminica-teatrul-vasilache

Teatrul pentru Copii şi Tineret “Vasilache” vă invită duminică, 11 ianuarie 2015, de la ora 11,00 dar şi de la ora 12,30 să vizionaţi spectacolul „ALBĂ CA ZĂPADA ŞI CEI 7 PITICI” după Fraţii Grimm.

Regia: Valentin Dobrescu; scenografia: Mihai Pastramagiu; ilustraţia muzicală: Oana Puşcaşu

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Mihaela Ştempel, Anamaria Chelaru, Florin Iftode, Claudiu Gălăţeanu, Ibica Leonte, Marius Rusu şi Cristinel Onofrei.

„Este cineva care să nu fi auzit de minunata poveste a Albei ca Zăpada şi a celor 7 pitici? Nu cred. Este poate una din cele mai frumoase şi complexe poveşti pe care mi le-a spus mama când eram copil. În această poveste găseşti de toate: un prinţ şi o prinţesă, o împărăteasă rea, un vânător, dar mai ales lumea fantastică a piticilor. Am văzut această poveste ca film de desene animate, sau film cu actori, sau piesa de teatru de păpuşi, şi de fiecare dată o privesc cu aceeaşi plăcere şi emoţie. Cred că aceleaşi sentimente le încercaţi şi voi dragi copii şi… dragi părinţi” (Valentin Dobrescu, regizor)

Spectacolul păstrează firul poveştii clasice.

Părinţi, bunici, copii, vă aşteptăm la primele reprezentaţii din acest an la Teatrul „Vasilache”!
Preţ bilet 7 lei

Se pot rezerva bilete prin telefon la numerele 0756084651 / 0231.514353. Mai multe informaţii veţi afla accesând
https://ro-ro.facebook.com/Teatrul.Vasilache.Botosani şi www.teatrulvasilache.ro.

Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”. „Biletele în aşteptare” pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, str. Victoriei nr. 13, Botoşani.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.