„Albă ca Zăpada și cei 7 Pitici” duminică la Teatrul Vasilache

Alba-ca-Zapada-si-cei-sapte-pitici-Teatrul-Vasilache-Botosani

Teatrul pentru Copii şi Tineret “Vasilache” vă invită duminică, 5 aprilie 2015, de la ora 11,00 dar şi de la ora 12,30
să vizionaţi spectacolul „ALBĂ CA ZĂPADA ŞI CEI 7 PITICI” după Fraţii Grimm.

Regia: Valentin Dobrescu; scenografia: Mihai Pastramagiu; ilustraţia muzicală: Oana Puşcaşu. Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Mihaela Ştempel, Anamaria Chelaru, Florin Iftode, Claudiu Gălăţeanu, Ibica Leonte, Marius Rusu şi Cristinel Onofrei.

„Este cineva care să nu fi auzit de minunata poveste a Albei ca Zăpada şi a celor 7 pitici? Nu cred. Este poate una din cele mai frumoase şi complexe poveşti pe care mi le-a spus mama când eram copil. În această poveste găseşti de toate: un prinţ şi o prinţesă, o împărăteasă rea, un vânător, dar mai ales lumea fantastică a piticilor. Am văzut această poveste ca film de desene animate, sau film cu actori, sau piesa de teatru de păpuşi, şi de fiecare dată o privesc cu aceeaşi plăcere şi emoţie. Cred că aceleaşi sentimente le încercaţi şi voi dragi copii şi… dragi părinţi” (Valentin Dobrescu, regizor)

Spectacolul păstrează firul poveştii clasice. Preţ bilet 7 lei.

NU UITAŢI:
Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”. „Biletele în aşteptare” pot fi achiziţionate de la sediul Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, str. Victoriei nr. 13, Botoşani.
Consultaţi Regulamentul proiectului la adresa www.teatrulvasilache.ro

Pentru această duminică sunt disponibile 20 bilete în aşteptare.

De asemeni, vă puteti înscrie la concursul „Paştele între tradiţie şi joc”, organizat de Teatrul pentru Copii şi Tineret “Vasilache şi adresat spectatorilor fideli ai teatrului, care, vor pune în valoare obiceiurile Sărbătorilor Pascale.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.