Albă-ca-Zăpada îi așteaptă pe cei mici la Cine Grand

alba-ca-zapada-asteapta-cei-mici-la-cine-grand

În luna cadourilor, Cine Grand continuă seria de evenimente dedicate copiilor! În perioada 13–14 decembrie, Cine Grand pregătește celor mici un nou weekend distractiv și creativ. Aceștia vor putea petrece câteva ore minunate în compania unor personaje de poveste, alături de care vor confecționa decorațiuni pentru pomul de Crăciun de acasă sau pot alege să pună decorațiuni în bradul Cine Grand.

În weekendul ce urmează, copiii sunt invitați să se distreze în compania Albei-ca-zăpada, în cadrul atelierelor de creație Cine Grand. Cei mici vor avea ocazia să-și personalizeze decorațiunile pentru bradul de Crăciun, ajutați de cea mai cunoscuta prințesă din basme.

Evenimentul face parte din campania desfășurată în luna decembrie de Cine Grand și va fi completat de un ultim weekend de decembrie dedicat copiilor. Astfel, ultimul weekend înainte de Crăciun le va aduce copiilor noi surprize la Cine Grand!

Cine Grand va dedica întreaga lună decembrie copiilor. Micuții se vor putea pregăti pentru Crăciun participând la ateliere de creație, jocuri și distracție alături de Moș Crăciun și ajutoarele sale. Mai multe informații vor fi disponibile pe pagina de Facebook Cine Grand România: www.facebook.com/CineGrandRO.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.