Cel de al 20-lea număr al Ziarului BUZZ la chioşcurile de ziare

al-20-lea-numar-al-ziarului-buzz-la-chioscurile-de-ziare

Un nou număr BUZZ, ziarul tuturor copiilor din Botoşani, a apărut la chioşcurile de ziare. Este vorba despre cel de al 20-lea număr, unul cu totul şi totul special, datorită şi părerilor adunate de micii reporteri ai ziarului de la diferite personalităţi locale şi naţionale care au citit ziarul Buzz.

Tot în acest număr, cei interesaţi vor putea citi un interviu cu omul de radio Mihai Cosmin Popescu, preşedintele juriului încă de la prima ediţie la Festivalul Seri Melancolice Eminesciene, o cronică a celor trei seri a festivalului de folk desfăşurat la finele lunii septembrie, un articol despre un inedit concurs de animale care a avut loc la Şcoala nr. 13 sau despre un copil care, la doar 9 ani, şi-a lansat propria carte.

Nu lipsesc nici rubricile îndrăgite de acum „Colţu BESTial” realizată de Daria Ichim, „Voluntari de top” sau „Karina prezintă pe…”, cea din urmă, prezentă în ziar chiar de la primul număr. La „Colţu BESTial” Daria a stat de vorbă cu cei doi băieţi din trupa Icarus care s-au întors recent de la Festivalul Castanilor de la Ploieşti cu premiul de popularitate.

Tot cu ocazia acestui nou număr, anunţăm o nouă sesiune de cursuri dedicate copiilor pasionaţi de jurnalism. Astfel, cei care doresc să se iniţieze în tainele acestei meserii, să scrie la primul şi singurul ziar de copii, să întâlnească vedete, să cunoască personalităţi locale şi naţionale şi mai ales să înveţe să scrie gazetăreşte, sunt rugaţi să trimită un email la contact4buzz@gmail.com cu precizarea că vor să urmeze acest curs. Taxa lunară pentru cele două luni de curs este de 50 lei.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.