Airsoft „Lupta pentru Codrii de Aramă” în perioada 20-22 la Agafton şi împrejurimi

imagini-concursul-airsoft-botosani-lupta-pentru-codrii-de-arama-foto-video

In perioada 20-22 iunie 2014 Clubul Sportiv Airsoft USLA Botoşani in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Botosani si Green Horses Events organizeaza editia a IV-a a evenimentului national de Airsoft “Lupta pentru Codrii de Arama” activitate ce va avea loc in tabara Agafton si imprejurimi.

Editia din acest an de la Botosani reprezinta un important eveniment national de airsoft la care participa peste 250 jucatori reprezentand echipe si cluburi din: Botosani, Suceava, Iasi, Bacau, Piatra-Neamt, Focsani, Bucuresti, Sibiu, Targoviste, etc.

Particpantii sunt asteptati vineri 20.06.2014 fiind gazduiti in tabara Agafton. Dupa activitatile de cazare si acomodare urmate de sedinta tehnica privind regulamentul de joc, va avea loc startul oficial al evenimetului incepand cu orele 18.00.

Ca un element de noutate, in acest an, organizatorii au pregatit un joc de airsoft ce va dura 24 ore non-stop competitia incheindu-se sambata 21 iunie 2014.

Sambata seara 21.06.2014 incepand cu orele 20.00 va avea loc festivitatea de premiere a participantilor, tombola cu premii, concert live in aer liber cu trupa “Odyssey” din Suceava si un concurs de Karaoke intitulat “Vocea Codrilor de Arama”.

Airsoftul este un sport modern ce poate fi jucat fie ca simulare a unui conflict militar fictiv, fie ca hobby recreational de week-end. Spre deosebire de paintball, cu care are cateva elemente comune, airsoftul se bazeaza pe onoarea individuala a jucatorilor, nu pe semen de vopsea lasate pe echipament.

Replicile si echipamentul de airsoft sunt copii fidele ale armelor si echipamentelor folosite de fortele armate sau de catre politie.Cu toate acestea, ele nu pot fi modificate pentru a servi ca arme de foc sau letale.

VEZI SI:

Activitatile desfasurate in prezent de catre membrii Clubului Sportiv Airsoft USLA Botosani constau in principal in organizarea si arbitrarea meciurilor de airsoft atat pentru incepatori si avansati, continuand traditia organizarii evenimentelor nationale si interjudetene de airsoft in judetul Botosani.

Cei interesati de practicarea acestui sport pot accesa pagina web a clubului www.airsoftbotosani.ro.

Evenimentul are loc cu sprijinul: Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Botosani, Primaria Municipiului Botosani, Inspectoratului Judetean de Politie Botosani, Jandarmeria Botosani, Airsoft.ro, D&D Construct, Apetrans, Tea Time Catering, Activ Explore.ro, AldPhoto Club, Forta Rapida Grup Security SRL.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.