ADOR încurajează botoşănenii să adopte sau să doneze mâncare pentru cainii din adapostul public

ador-incurajeaza-botosanenii-sa-adopte-sa-doneze-mancare-cainii-adapostul-public

O intalnire intre reprezentanti ai Asociatiei Ador si reprezentanti ai Primarieii a avut loc marti, 8 octombrie. La sedinta s-au discutat modalitatile in care Asociatia Ador ar putea sa ajute cateii cazati in padocul public in asa fel incat uciderea lor sa nu fie necesara, avandu-se in vedere ca deocamdata sunt cazate 300 de animale pe cele aproape 1000 de locuri disponibile.

In urma discutiei s-a convenit ca autoritatile sa apeleze la solutii civilizate pentru binele atat al cetatenilor orasului Botosani, cat si a cateilor capturati in padocul public. Asfel, Primaria Botosani a garantat ca atata timp cat Asociatia Ador si iubitorii de animale vor asigura hrana cateilor din padocul public, si atata timp cat padocul va dispune de locuri, cateii nu vor fi eutanasiati.

Asociatia Ador a promovat si va promova in continuare adoptiile atat in Europa, cat si pe plan local, si ii roaga pe iubitorii de animale care doresc sa adopte catei din padoc si au nevoie de ajutor sa contacteze asociatia la adresa de e-mail: asociatiaador@yahoo.com sau pe Facebook la adresa: Asociatia Ador.

In plus, Asociatia Ador apeleaza la iubitorii de animale care doresc sa salveze viata unui catel sa doneze un sac de hrana uscata de 10 kg pe luna/ necesarul mediu de hrana pentru un caine. Toti cei care doresc sa se inscrie in acest club de sustinere a cateilor din adapostul public sunt rugati sa se inscrie la tel 0742585289 sau pe adresa de mail a asociatiei.

Asociatia Ador se va implica si in diverse campanii de strangere de hrana si din partea unor organizatii din strainatate pentru a asigura necesarul de hrana pentru cateii din padocul public, si pentru a-i mentine in viata, crescandu-le sansa la adoptie. Vom reveni cu detalii referitoare la punctele de colectare a hranei si modalitatile in care puteti ajuta cateii din padocul public Botosani.

Comunicat de presa trimis la redactia 4Botosani.ro de Asociatia ADOR Botosani.

Sursa Video: Arhiva 4Botosani.ro

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

2 thoughts on “ADOR încurajează botoşănenii să adopte sau să doneze mâncare pentru cainii din adapostul public

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.