Activităţi prilejuite de săptămâna “Şcoala altfel”, la Secţia de Limbi Străine a Bibliotecii

expozitie-foto-botosanii-de-ieri-si-de-azi-biblioteca-liceului-alexandru-cel-bun-botosani

În săptămâna “Şcoala altfel”, programată în perioada 6-10 aprilie 2015, Secţia de Limbi Străine a Bibliotecii Judeţene “Mihai Eminescu” Botoşani, își continuă colaborările cu școlile și liceele partenere, printr-o serie de activitați culturale extrașcolare, după următorul program:

Luni 6 aprilie 2015: Întâlnire între elevi ai clasei a II-a de la Școala nr.6 Botoșani (inv. Manolache Veronica) și elevi ai clasei a VII-a ai Colegiului Național Mihai Eminescu (prof. Epurianu Daniela). Vizita ghidata, vizionare film documentar si lecturi interpretative.

Marti 7 aprilie 2015: Vizita grupei mari a Gradiniței nr.14 ”Mugurașii” Botoșani, insoțiți de educator Moșniagu Silvia. Vizită ghidata și vizionarea filmului pentru copii ”Cartea Junglei”.

Miercuri 8 aprilie: Elevii clasei a V-a C de la Liceul cu Program Sportiv Botoșani, insoțiți de profesor Petruța Greta vor efectua o vizita ghidată, ocazie cu care le va fi prezentat “American Corner”, o colecţie de carte cu lucrari de referinta, literatura americana, lucrari de metodica predarii engleze si materiale pentru invatarea limbii engleze de diverse niveluri, precum si carte pentru copii, donaţie a Ambasadei SUA la Bucureşti.

Joi 9 aprilie 2015: Elevi ai clasei a X-a F de la Liceul Demostene Botez-Trușești, insoțiți de profesor Vranciu Cristina și consilier școlar Buhaschi Daniela. Vizită ghidata, vizionarea filmului documentar ”Paris”.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.